JANJUŠU NIŠTA NIJE SVETO! Besramno pravdao što se Aneli ZAKLELA u ćerku, pa sve POGAZILA: I ja sam to uradio milion puta, šta sad…

123

Takmičari “Elite” Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš su prošle nedelje imali skandalozni raskid, a ona se zaklela u ćerku da se više neće pomiriti sa njim. Ipak, brzo je poklekla i vratila se u njegov krevet, a sinoć je u emisiji “Pretres nedelje” pravdala svoje pomirenje i zakletvu, a Janjuš je šokirao cimere.

– Janjuš je stalno dolazio u sobu, pa je dolazio imovinu da podelimo, pa uveče smo pričali i ja sam rekla što ne doneseš novac da podelimo, krenula je zahrkancija i šta ćeč. Zaklela sam bilo je u afektu, žao mi je zbog toga. Sigurno nisam ni prva ni poslednja, grizla ne je savest. Znala sam da ćemo se pomiriti, ali nisam bila sigurna da ćemo toliko brzo. Oboje smo krivi, ne smatram da sam samo ja – rekla je Aneli.

– Ništa mi nije čudno, zaklinju se svi živi, nije dobro što se zaklela, niko ne treba da se kune. Da li ima neko neki problem , šta ste vi ovde neki mangupi, pogrešila je, ja se zakleo milion puta, svi su šta je sad – rekao je Janjuš.

Ivan Marinković se zgrozio.

– Mučno mi je da slušam ovo, reći ću kad dobijem reč – rekao je Ivan.

– Što se ubacujš, i meni je mučno mnogo toga, da li neko divan pa može da joj kaže ovde nešto. Pogrešila jeste, ali svi se zaklinju u afektu. Ti nisi sjajna, ali pustiš mene pa ih ja postavim na mesto – rekao je Janjuš.

– U afektu sam rekla, ali sam iskoristila najgoru kletvu, bila sam besna, izludela sam – pravdala se Aneli.

– Rekla si da nikoga nisi volela kao Janjuša – rekao je Milan.

– Definitivno, volimo se posle svađe još više, nisam se povezala ni sa kim kao sa njim – rekla je Aneli.

republika.rs