SKANDAL neviđenih razmera u Eliti! Aneli bila u ŠEMI sa Takijem – spavala sa njim, a on je otkačio najstrašnije, otkriveni SVI DETALJI

8048

Isplivali su svi detalji navodne afere takmičarke Aneli Ahmić i oca druge aktuelne učesnice popularnog rijalitija “Elita 7” Maje Marinković, odnosno Radomira Marinkovića, poznatijeg kao Taki. Svi već unapred strahuju i iščekuju reakciju Anelinog sadašnjeg partnera Marka Janjuševića Janjuša kada bude saznao za ovo.

Naime, Aneli Ahmić imala je svojevremeno s*ks-šemu sa Radomirom Takijem Marinkovićem, što će Janjuša dovesti do ludila kada bude otkrio, ekskluzivno saznaje Republika! Starleta iz “Elite” upoznala je najpoznatijeg rijaliti-tatu pre nego što je postala poznata i kad je samo imala planove da postane deo javnog sveta.

Oni su se povezali preko društvene mreže Instagrama, nakon čega je ona prihvatila njegov poziv da ga poseti i bude njegova gošća. Desio se s*ks, ali ništa dalje od toga. Maja zna za ovo i pitanje je momenta kad će progovoriti.

– Aneli ima mnogo tajni iza sebe i njen život pre nego što je kročila u rijaliti i postala poznata prava je misterija za većinu koji je gledaju u “Eliti”. Za mene, koja sam se družila s njom i delila dobro i zlo godinama, ništa više nije iznenađujuće i nemoguće kada je ona u pitanju. Kada je njena sestra Sita bila u rijalitiju “Parovi”, i Aneli je odmah htela njenim stopama. Pratila je sva dešavanja, ko je s kim umrežen i kako. Videla je da se mnoge zgodne starlete motaju oko oca Maje Marinković, Takija. Mnoge od njih su već tada bile deo rijaltija, pa je Aneli skontala da im zapravo on pomaže da postanu poznate, kao i da verovatno ima dobre veze s produkcijom – počinje prijateljica učesnice “Elite” u intervjuu za “Republiku”, a potom u nastavku otkriva i kako su se njih dvoje spojili:

– Poslala mu je poruku putem Instagrama, bila je fina, ništa da Taki pomisli da ona želi nešto od njega. Mislim da je on odmah znao šta ona želi od njega i zašto mu piše. Počeli su da se gledaju i preko video-poziva, da se čuju svakodnevno. Izgradili su neki odnos i tada je usledio Takijev poziv da Aneli dođe kod njega u goste. “Dođi da malo vidiš Beograd, da ti pokažem neke lepe stvari”, rekao joj je on. Ona je jedva dočekala. Spakovala se i otišla jedan vikend kod njega. Javila mi je da je sve u redu, a onda se nije javljala dva dana. Uplašila sam se da joj se nešto nije desilo. Nije izbacivala ništa na mreže, sve je radila tajno, nije htela da se zna da je kod Takija – izjavio je izvor blizak Aneli.

Prijateljica aktuelne učesnice rijaltija “Elita” na kraju otkriva i kako se sve završilo.

– Kada se vratila, bila je sva euforična i već je sebe videla u “Zadruzi”. Bila je ubeđena da je Taki to već završio. Posle nekog vremena počela je da ga pritiska da li joj je završio ulazak u rijaliti, ali on je nju jednostavno ignorisao i kulirao. Znači, kresnula se s njim, a onda je on iskulirao. Bila je besna i svašta mu je napisala, posle čega ju je Taki blokirao. Aneli ga mrzi iz dna duše, a mrzi i Maju zbog toga što sve to zna. Nedajbože kad Janjuš bude saznao za to da je njegova Aneli imala seks s ocem njegove bivše devojke, ima da poludi. Mislim da će Janjuš da pljune Aneli u lice kad bude saznao da se kresala zbog ulaska u rijaliti – završava prijateljica Ahmićke za “Republiku”.

Mediji su pokušali da stupe u kontakt sa Takijem povodom ovih navoda, ali on nije odgovarao na pozive i poruke, te se nije oglasio kako bi potvrdio ili demantovao ove izjave.

srbija danas