Zadao završni UDARAC: Filip Car poslao jasnu PORUKU u “Elitu”, ovim stavio do znanja SVIMA šta misli o Ša

407

Nakon ulaska Stanislava Krofaka u Elitu, neko kome je jako teško i vrlo često ume da doživi nervni slom jeste Nenad Aleksić Ša.

Naime sada se oglasio Filip Car i postavio snimak Nenada koji traži od svoje devojke da bude udaljena 200 metara od Stanislava, te mu je uputio sledeće reči.

– Svirepa ljudina, obožavam te Šone – napisao je Filip Car.

Podsetimo, njegova izabranica Aleksandra Nikolić uskoro će na svet doneti devojčicu.

– Aleksandra je rešila da se porodi u Beogradu. Ovde je lekar koji joj je pratio trudnoću i nakon što je raskinula sa Filipom nema nameru da se vraća kod njega u Hrvatsku. U Beogradu su joj prijatelji, ali i majka Slovenka čiju punu podršku ima i koja će joj pomoći oko svega kada beba dođe na svet – rekao je na samom početku razgovora izvor “Blica”, koji je otkrio da bi Car uskoro trebalo da spakuje kofere i dođe u Srbiju.

– Car želi da učestvuje u životu svog deteta i rekao je da nipošto neće propustiti Aleksandrin porođaj. To što oni nisu u ljubavnom odnosu ne sprečava ga da bude tu kada ćerkica bude došla na svet. Trenutno sve priprema za dolazak u Beograd. Planira da ostane u Srbiji minimun mesec dana – rekao je sagovornik, koji otkriva da li postoji mogućnost pomirenja budućih roditelja.

– Car nikada nije isključio mogućnost pomirenja njega i Aleksandre. Njih dvoje se vole, a on veruje da će uspeti da reše sve nesuglasice kada ćerka dođe na svet. Zna da rođenje deteta dosta utiče na ljude i potrudiće se da ponovo ostvari njeno poverenje – zaključio je izvor blizak paru.

srbija danas