HAOS I LOM! Bojana i Anđela URLAJU jedna na drugu iz PETNIH ŽILA, Bojana ZAVRŠILA sa njom: Ne mogu da budem sa LAŽOVOM, ti svoje roditelje lažeš!

239

Anđela Šparavalo totalno potresena nakon razgovora sa njenom porodicom sumira utiske sa Ivanom Marinkovićem i Bojanom Pavlović. Bojana zaurlala na nju iz petnih žila zbog njenog nesnalaženja u razgovoru i zbog toga što nije uhvatila njenu majku u laž zbog bivšeg dečka. Bojana otkrila da ne želi više da bude sa takvim profilom ličnosti

Jel si dobro? -rekao je Ivan.

Ne mogu sad da pričam, daj mi cigaru jednu molim te -rekla je Anđela.

Ajde ovamo u pušionu, šta kaže majka? Što ti nisu dali Đoleta? -pitao je Ivan.

Neće da mi ga daju, kaže ne može da priča, sli samo sam htela da ga vidim na minut, baba je izašla iz bolnice -rekla je Anđela.

Šta ti je rekao otac? -pitao je Ivan.

Da nikad neće da me se odreknu, ja sam to znala -rekla je Anđela.

Kakav si ti folirant, kako si ti znala da neće da te se odreknu, šta pričaš -rekla je Bojana.

Bojana kaže folirant, nije folirant ne možeš tako da pričaš -rekao je Ivan.

Rekli su da ne podržavaju homos.ksualni odnos, ja sam rekla da sam se zaljubila, onda za laganje o ujaku ona govori da nije tako, ja stalno pričam da zna šta smo sve prošli. Tata je vikao tu malo na mene, znaš da se povratim. Ja sam joj rekla da nisam dobro kad izlaze neke stvari konstantno pa ja ispadnem lažov ovde. Ona meni govori da će sve da mi oprosti samo da priznam. Rekla je da nisu za žensko ženski odnos, kaže da imaju snimci da je mene Bojana maltretirala i da može da je tuži za sve to -priznala je Anđela.

Tata je vikao na tebe, to sam video, i majci si govorila da ne lažeš ništa -rekao je Ivan.

Najviše je bilo oko tih porodičnih odnosa i za ujaka to su sve demantovali. Pitali su me za tog dečka da li on zna uopšte da su oni slali to, on je rekao da me je vodio na Banovo brdo za novu godinu -rekla je Anđela.

Poenta je da je to dokaz da njena majka laže za tog dečka trebala je da pita zašto je slagala da to nije taj dečko -rekla je Bojana.

To nije taj dečko, i šta je poenta -rekao je Ivan.

Poenta je da je slagala sve to, trebala si na to da je uhvatiš da ne može da govori da si sve slagala -rekla je Bojana.

Šta hoćeš ti sad od mene bre, jel si ti normalna, molim te pusti me, totalno sam potrešena -zaurlala je Anđela.

Bojana pa sigurno je da nije totalno čista u glavi, ima 20 godina dete jel znaš ti šta je sve ovo -zaklučio je Ivan.

Ona je sve svojim postupcima napravila, nisam ja niti neko drugi, ona je sama to govorila i sad treba da se izvuče iz svojih laži -rekla je Bojana.

Meni ne odgovara da budem sa ovakvom osobom, ne želim viku, skandale, dreku i nervne lomove. Ja sam stala uz tebe zbog svega što se dešava, mene ne može ni bog otac da spreči ako želim da budem sa tobom, cela armija da mi stoji ja ću biti sa tobom ako mi se sviđaš. Da li si ti sad mene razumela? -rekla je Bojana.

Neće više da bude te priče, ja ne mogu da budem sa takvim profilom ličnosti, ne prija mi osoba više, neću da budem sa tobom. Ja neću da budem sa njom -odlučila je Bojana

pink.rs