Edis Hadžić i Elmedin Kadrispahić napravili lom u “Tropikani“

727

1

Ova dva mlada, perspektivna i atraktivna pjevača su nas naprosto iznenadili i impresionirali svojom profesionalnošću, te nam još jednom potvrdili da na svakoj svojoj svirci daju svoj maksimum , jer žele svoje fanove uvijek i iznova oduševiti i to itekako im uspjeva.

Sinoć u ilidžanskoj “Tropikani“, nastupali su učesnici “Zvezde Granda” Edis Hadžić i Elmedin Kadrispahić , gdje su napravili odličnu i nezaboravnu atmosferu ikada.

Osim toga što se tražilo slobodno mjesto više, na radost svih zabava je potrajala do kasnih sati za koju se pobrinula dva sjajna mlada pjevača Edis i Elmedin. Bez sumnje, Tropikana nudi jako kvalitetne provode, zbog čega je zainteresiranost iz vikenda u vikend sve veća. Uigrana ekipa je partijanerima priuštila nezaboravnu noć o kojoj će se vjerujemo pričati još dugo vremena, pa i ne čudi što će Tropikana baš kao što smo navikli biti krcata svaki naredni put.

Portal e-turneja.com se ovom prilikom zahvaljuje fotografu Kenanu Rašinliću koji je samo za naš portal izdvojio svoje vrijeme i napravio ekskluzivne fotografije.

Foto: Kenan Rašinlić