Saša Popović počeo da hvali Teu Tairović da je najveća zvijezda, Bosanac ga oštro sasjekao: Ne pretjeruj, ni dan danas ne zna da pjeva, ima sreće sa hitovima!

105

Pevačica narodne muzike, Snežana Đurišić, smatra da popularnu Teu Tairović ne može da nazove koleginicom.

Muzičko takmičenje “Zvezde Granda” već decenijama važi za jedan od gledanijih televizijskih formata. Gledaoci kraj malih ekrana iz subote u subotu pomno prate predstavljanje mladih neafirmisanih pevača, ali i nesuglasice u stručnom žiriji, koji je po svemu sudeći najzanimljiviji segment emisije.

I ovog vikenda muzičari koji čine stalnu postavu stručnog žirija i ocenjuju kandidate, ušli su u raspravu nakon predstavljanja jedne takmičarke, te je pop zvezda Marija Šerifović istakla da će kod nje uvek biti presudno pevanje, a ne scenski nastup. Na to se odmah nadovezao Saša Popović, pa podsetio žiri kako su 2016. godine za Teu Tairović rekli da nije talentovana, a danas važi za veliku zvezdu:

– Setimo se kako ste 2016. godine “iskasapili” Teu Tairović. Evo, danas je jedna od najvećih zvezda – istakao je Popović dok je Dragan Stojković Bosanac rekao da ne preteruje, budući da ju je slušao na jednom nastupu u Bosni.

– Ne pretjeruj, ona ni dan danas ne zna da pjeva – oštar je bio Bosanac.

Potom je Marija navela da je Tea zvezda jer je jedina u Srbiji koja se bavi tim muzičkim žanrom, a zatim je Bosanac upitao ostale članove žirija da li smatraju Teu svojom koleginicom:

– Ne, to nikako ne smatramo – odbrusila mu je Snežana Đurišić.

Kurir.rs/Informer