ANĐELO IZLAZI PRAZNIH DŽEPOVA ZBOG ANITE: Mora da bira između honorara i veze, ŠOK odluka izazvala karambol!

14266

Anita Stanojlović i Anđelo Ranković sinoć su se ponovo posvađali, a mnogi su primetili da je njihova veza već na klimavim nogama, zbog čega su drame sve češće. Anita svakodnevno pokazuje nesigurnost u vezi, a Anđelovo strpljenje je sve manje.

Anita se uplašila da će Anđelo završiti u izolaciji sa nekom devojkom, pa mu je odmah zabranila i stavila do znanja da ne želi da ga vidi kako spava u toj prostoriji sa bilo kojom učesnicom Elite.

Ranković je na sve načine pokušavao da prekine ovu raspravu, ali Anita nije to dozvoljavala, pa je svađa trajala do ranih jutarnjih časova:

– Neću da idem, čekaću ovde. Šetaš me tamo, ovamo – rekla je Anita.

– Šta teško ti je da odeš od kuće do kuće? Hoćeš da budeš tu?! – rekao je Anđelo.

– Da – rekla je Anita.

– Što ja vičem?! Boli me ku**c – rekao je Ranković.

– Ništa, hajde ćao – rekla je Anita.

– Ozbiljan problem je što idem na četiri strane?! Ne smaraj, hoću da spavam, hajde kreni – rekao je Anđelo.

– Spavaj, boli me ku**c. Ja sam ti rekla da će ovaj klošar jedva da dočeka da te stavi sa nekom devojkom u izolaciji, ja to ne želim – rekla je Anita.

Podsetimo, odbijanje izolacije je najstrožije zabranjeno, pa ako se to dogodi, Anđelo će snositi posledice i ozbiljne sankcije u vidu novčane kazne.

Inače, Anita i Anđelo imali su dosta nesuglasica prethodnih dana koje su pokušali da rasprave, ali im nije pošlo za rukom. Budući da se svakodnevno susreću sa brojnim negativnim komentarima njihovih cimera, nije im lako, a kada se na to doda i međusobno nerazumevanje, mnogi prognoziraju da je raskid sve bliži, čega su, po svemu sudeći, oboje svesni.

republika.rs