ANITA UPALILA DAHTALICU: Počastila Anđela vrelom AKCIJOM, sva se zadihala od JAHANJA! (FOTO)

214

Učesnici popularnog rijaliti programa “Elita”, Anita Stanojlović i Anđelo Ranković, trenutno se nalaze na Rajskom ostrvu gde imaju priliku da uživaju u svojoj vezi daleko od svakodnevnih obaveza i radoznalih pogleda svojim cimera. Oni su ove izlovane trenutke iskoristila da se potpuno prepuste strastima, te pred kamerama započnu vrelu akciju od koje su se “tresli zidovi”.

Naime, kako je kamera uhvatila, Stanojlovićeva je zajahala Anđela, sve vreme ispuštajući zvuke zadovoljstva.

Inače, Ranković je juče postao tema rasprave na društvenim mrežama nakon što se suočio sa problemom kamere koja ga je sprečavala da u potpunosti uživa u intimnom odnosu sa Anitom. Na snimku koji kruži društvenim mrežama, može se čuti njihov razgovor dok pokušavaju da utvrde da li su ih kamere zabeležile u trenucima intimnosti. Dok je Anđelo šetao po sobi, Anita je ostala mirna i nije pokazala znakove nervoze.

– Svetislav sa Zvezdare je d*rpe zato ne može da j*be. Aranđel je sat vremena proveo u wc-u plačući. Muškarčina nema šta- Da li je zbog zabrinutnosti da mu se sinoć videla p*ša ili što niko više ne uzvraća provokacije, procenite sami – napisala je jedna stranica na svom profilu na kojem se komentarišu dešavanja iz “Elite”.

Nakon što se pročulo za njihovu situaciju sa kamerama, mnogi su izrazili različite stavove na društvenim mrežama. Dok su neki pružili podršku Anđelu i Aniti, drugi su iskoristili priliku da komentarišu njihovu vezu i postupke. Ova situacija je dodatno podgrejala interesovanje javnosti za njihov odnos i ponašanje u okviru rijaliti programa.