‘ZGROŽENA SAM!’ Prvo oglašavanje Marije Kulić posle Miljaninog s*ksa s Darjanom, pomenula i Zolu

20339

Miljana Kulić rano jutros prekršila je, po ko zna koji put, obećanje da više neće imati s.ksualne odnose u rijalitiju. Ovaj put prepustila se vrtlogu strasti i u Kući Odabranih u “Eliti” zatresla “jorgan planinu” s novopečenim dečkom Darjanom Radumirovićem, čime je njena majka Marija, koja je izričito protiv intimnih odnosa pred kamerama, zgrožena.

Kada smo je pozvali da čujemo njen komentar, Marija nam je najpre rekla da nije ni videla šta joj je rano jutros uradila ćerka, već da je maločas sve saznala od supruga Siniše.

Sve najgore bih rekla za nju! Malopre mi rekao Siniša, ja to nisam ni znala, nisam gledala noćas, gledala sam dok su bili intervjui… Malopre mi rekao Siniša, zgrožena sam! Nemam reči. Sve najgore bih rekla, ali više ni ne ide da pričam, da me opet osuđuju:”Vidi šta ova priča za ćerku, opet je protiv veze…” – kaže Marija, koja ne krije da ima loše mišljenje o Miljaninom novom izabraniku.

Nisam protiv veze, nemam ništa protiv toga da se zezaju, druže, pa nek se i poljube, ali više od toga ne i napolju – ni slučajno! To može da bude dok traje rijaliti, posle toga ne. Nije narkoman, nije kockar, ali seje decu po svetu! Sve najgore je pričao o Sneži Kušadasi, izneo sav prljav veš. Kakva god da je… Ja nju mrzim, odvratna mi je zbog sestričine, što je dopustila da ode u hraniteljsku porodicu – zbog toga mi je odvratna, ali kakva god da je, ona ga je uvela, pružila mu šansu da zaradi ono što ne bi mogao napolju. Preko nje je ušao, to treba da poštuje, to važi i za Zolu i za onog skraćenog.

pink.rs