Zvijezda serije “Dila” Hatice Sendil zamalo izgubila bebu

229

1c34pett4aubp4t1

Turska štampa danas prenosi da je Hatice Şendil, poznata glumica i model, koju imamo prilike gledati u seriji Dila na OBN TV zamalo izgubila dijete u četrnaestoj sedmici trudnoće.

Ovu je vijest potvrdio i glasnogovornik klinike u Istanbulu u kojoj se trenutno glumica nalazi na čuvanju trudnoće a po odobrenju glumačkog para.

‘Molim da se poštuje njihovo pravo na privatnost u ovom trenutku. Daljnjih komentara neće biti’, zamolio je glasnogovornik, a prenose portali i štampa.

Mediji pišu da su i beba i glumica trenutno dobro ali da do daljnjeg ostaje u klinici pod stalnim nadzorom specijalista. Bude li sve u redu u narednim danima plan je da Hatice bude puštena na kućno liječenje. Ljekari joj savjetuju da posao ostavi po strani do karaja trudnoće kako se slična situacija ne bi ponovila.

Hatice i Burak su prije nego je završila u bolnici zbog iznenadnih jakih bolova, bili na rođendanskoj zabavi bliskih prijatelja. Na sreću u bolnicu je Hatice stigla na vrijeme a doktori su uspjeli pomoći, da glumica ne izgubi bebu.

Popularna glumica se trenutno oporavlja u apartmanu privatne klinike a uz nju su stalno suprug Burak Sağyaşar i majka.
Podsjećanja radi, seriju „Dila“ možemo pratiti svaki dan od 20 sati naOBN TV a u petak 13.03.2015. u 20 sati očekuje nas posljednja epizoda ove popularne serije.