Joca novinar snimao horor kuću Aneli Ahmić pa navodno dobio otkaz! Šta je zapravo istina?

47414

O kući Aneli Ahmić se u rijalitiju “Elita 7” pričalo naveliko i naširoko. Kružile su razne priče o njenom imovinskom stanju u Sarajevu.

Kako bismo proverili šta je prava istina, ekipa “Blic zabave” se uputila u Sarajevo, gde smo tik pored groblja pronašli kuću Aneli Ahmić, trenutno najaktuelnije zadrugarke.

Kako smo saznali od komšija, koje od straha nisu želele da stanu pred kamere, u toj kući i dalje živi njena majka Jasmina Ahmić i zapravo je to njihova porodična kuća u kojoj je Aneli odrasla sa bratom i sestrom.

Međutim, u kući nismo zatekli nikog. Kada smo pozvali Anelinu majku Jasminu da stane pred kamere i ujedno čujemo njenu stranu priče, ona to nije želela. A kako nam je dodatno otkrila, zbog skandala u rijalitiju se sklonila kod Aneline sestre Site Ahmić.

A oko kuće je imalo šta i da se zatekne – kao iz pravih horor filmova! Lukte bez glave, grudnjaci, izmet od psa, polomljene igračke… Sve je bilo razbacano.

Sada po fan grupama Zadruge kruže priče da je Joca novinar dobio otkaz zbog objavljene istine o Aneli, objavljena je fotografije Joce u suzama gde fanovi Zadruge pišu da se momak ostavi na miru jer je pokazao narodu samo istinu.

Međutim, njegova priča iz Sarajeva je i dalje dostupna na youtube, ali na njegovom instagram profilu je postavljena crna fotografija pa postoji mogućnost da je imao smrtni slučaj u porodici a ne da je dobio otkaz na poslu.