Izbačena iz Elite, pa saznala da su joj UBILI BRATA: Jeziva TRAGEDIJA u porodičnom domu bivše zadrugarke

8745

Bivša učesnica rijaliti programa “Elita”, Vivien Kurtović, nedavno je napustila velelepno imanje u Šimanovcima. Publika je odlučila da ne glasa za nju i da je izbaci napolje.

Nakon što je napustila rijaliti, Vivien je saznala da je njen brat koji je živeo u inostranstvu ubijen. Njena porodica nije želela da govori o ovoj tragediji nego su čekali da izađe iz “Elite” i da joj saopšte tu informaciju.

– To moja porodica nije želela da priča u javnosti, nisu želeli da dele te informacije, ali je to istina. Ja sam saznala da mi je brat ubijen nakon što sam izašla, i baš me je to šokiralo, jer me je to sačekalo baš u nezgodnom trenutku. Ja nisam ni uspela da saznam neke detalje, samo znam da je ubijen, on je bio student medicine, bio je baš cenjen među studentima i na fakultetu, profesiori su ga voleli – govori Vivien i dodaje:

– Mi smo bili vrlo bliski, čuli smo se kada je trebalo, ali eto. Možda je i dobro što to nisam saznala, jer eto i Janjušu se to desilo, pa ko zna, možda smo zbog toga bili povezani i bliski, da li je to sudbina ili nešto drugo – rekla je Vivien.

srbija danas