PRIPREMITE KESU ZA POVRAĆANJE, ANELI ZGADILA ŽIVOT GLEDAOCIMA: Ovo gledate na sopstvenu odgovornost! (FOTO)

259

Gledaoci popularnog rijalitija “Elita” nedavno su izrazili zabrinutost zbog nedostatka lične higijene pojedinih takmičara. Posebno su se osvrnuli na Aneli Ahmić i njenog partnera Marka Janjuševića Janjuša, koji su postali predmet kritika javnosti zbog svojih navika.

Nedavni primer koji je izazvao negativne reakcije bio je Anelino pokazivanje prljavih čarapa pred kamerama, što je izazvalo sablazan među gledaocima. Sada je dodatno izazvala pažnju javnosti pokazujući svoja neuredna stopala, što je dodatno potpalilo diskusiju o higijenskim uslovima u rijalitiju.

Nakon što su slike Anelinih prljavih čarapa i stopala postale javne, reakcije gledalaca nisu izostale. Mnogi su komentarisali ovaj slučaj na društvenim mrežama, izražavajući svoje zgražavanje i nezadovoljstvo. Komentari poput “Fuj, strašno, koja prljavuša” i “Ne mogu da gledam ovu čistoću” jasno pokazuju koliko je ovaj slučaj izazvao negativne emocije među publikom.

Međutim, ubrzo je osvanula Anelina fotografija bez čarapa, dok je spavala sa Janjušem, a čini se da je i te večeri preskočila odlazak na kupanje, pa su fanovi obelodanili šok fotografiju.

Učesnici rijalitija “Elita 7” i dalje privlače pažnju javnosti svojim postupcima, a pitanje higijene ostaje jedna od glavnih tema o kojoj se raspravlja.

Aneli i Marko nisu direktno komentarisali ove optužbe, ali je očigledno da su postali predmet intenzivnih medijskih spekulacija i osuda. Njihovo ponašanje i nedostatak lične higijene postali su tema o kojoj se intenzivno raspravlja kako u rijalitiju, tako i van njega.

republika.rs