MILJENICA PRODUKCIJE POKUŠALA DA NAMESTI DISKVALIFIKACIJU IVANU! Vodite bolesnicu u ludnicu, vrati kockarske dugove! Što vraćate budalu nazad u rijaliti?!

748

Učesnici Elite Ivan Marinković i njegova bivša devojka Miljana Kulić ušli su u žestok sukob kada su se tokom svađe pokoškali, te je on nju uhvatio ispod stomaka i počeo da se otima sa njom.

Iste sekunde je u Belu kuću ušlo obezbeđenje zbog eskalacije situacije, a oni su samo nastavili da se vređaju još gnusnije, pa su ih redom razdvajali čak i cimeri.

– Videćeš šta će da te snađe! Rekla sam kad sam opet ušla šta će da snađe svakoga ko mi stane na žulj, a kamoli da me nekako opsuje! Ti si mi odavno dužan, gotov si ako te ja uhvatim! Od sada nećeš imati mira! Ušla sam ovde i ostajem do kraja, a ti letiš napolje! Ti, pa tvoja Jecika – urlala je Miljana, dok je Marinković pokušavao da pokaže da ga pretnje ne dotiču:

– Možeš da mlatiš u prazno do sutra! Znamo svi ovde ko si i šta si i kako si se ponela! Ni si u rijalitiju tri dana! Bolje ne preti, nego sedi dole. Došla si i već si posle pet minuta videla kog muškarca ćeš da napadaš!

– Vrati pare Filipu Caru, vrati kockarske dugove budalo, ti si za ludnice bolesnice jedna – urlao je Ivan.

republika.rs