NOVI SNIMAK KUĆE ANELI AHMIĆ ŠOKIRAO NACIJU: Obelodanjeno kako se ZAISTA ponašala dok je živela OVDE – SKANDALČINA! (VIDEO)

40878

Mustafa Durdžić, otac Asmina Durdžića, nedavno je iznenadio javnost objavom snimka stana u kom je nekada živela njegova bivša snajka Aneli Ahmić. Uz snimak stana, Mustafa je na društvenoj mreži Fejsbuk podelio i šokantne detalje o stanju stana, otkrivajući da je Aneli bila poprilično neuredna.

U svom statusu, Mustafa je opisao da je bivša snajka bila veoma aljkava, te da je žvakaće gume lepila svuda po nameštaju. Ova neobična informacija izazvala je veliku pažnju javnosti i pokrenula brojne komentare na društvenim mrežama.

– Ovde je živela najpopularnija ličnost u Srbiji, Aneli. Lepila je zvakaće za nameštaj i okorelu slinu je lepila po nameštaju – napisao je Mustafa u opisu ovog snimka.

Nakon što je Mustafa Durđić podelio snimak stana i šokantne detalje o Anelinom načinu života, javnost je burno reagovala. Mnogi su izrazili svoje iznenađenje i zgražavanje nad ovim otkrićem, dok su se drugi zapitali o pozadini ove objave i mogućim posledicama po starletu iz rijalitija “Elita”.

Aneli Ahmić, bivša snajka Mustafe Durdžića, trenutno je učesnica rijalitija “Elita”. Njeno učešće u ovom rijalitiju privuklo je veliku pažnju javnosti, a sada je i objava Mustafe Durdžića dodatno podgrejala interesovanje za Anelinu priču.

Ovo iznenađujuće otkriće sigurno će uticati na tok rijalitija i odnose među učesnicima, a publika sa nestrpljenjem iščekuje Anelinu reakciju na ovu situaciju.

Mustafa Durdžić je svojom objavom izazvao veliku pažnju javnosti, otkrivajući neobične detalje iz Anelinog stana. Ova situacija će sigurno imati dalje posledice kako na učesnike rijalitija “Elita”, tako i na samu Aneli Ahmić, čije će reakcije biti sa nestrpljenjem iščekivane.

republika.rs