ANELI AHMIĆ KRIJE BOLESNOG SINA U BEČU: Janjuš saznao za JEZIVU ISTINU, NUDI PARE za LEČENJE!

1314

Nakon što je izašao iz rijalitija kako bi najmlađem bratu dao pomen, Marko Janjušević Janjuš je saznao pravu istinu o sinu Aneli Ahmić kojeg je ona, navodno ostavila u Domu u Beču pre devet godina. Kako pišu mediji, Janjuša je tada kontaktirala Anelina prijateljica koja živi i radi u Beču i ona mu je saopštila sve detalje o tome dečaku, ali ga je zamolila da Aneli ništa ne priča o njihovom razgovoru jer bi ona to mnogo teško podnela pošto godinama nema nikakav kontakt sa detetom.

Janjuš je bio duboko dirnut tom tužnom pričom i načinom na koji je Aneli ostala bez sina, pa se ponudi da pomogne sve što može, čak i da plati zajedno sa Ahmićevom ako su mu potrebne pare za lečenje ili nešto drugo.

– Janjuš nije verovao u to, govorio je da su to budalaštine i da ga to uopšte ne zanima. Onda mu je ta njena prijateljica ispričala neke detalje, koje on zna i od Aneli i shvatio je zašto ona mora da ćuti o sinu kojeg je napustila. Rekla mu je sve detalje i dala mu je čak i kontakt od žene koja je radila u Domu u Beču gde je mali Maks bio smešten dok ga nisu pre dve godine usvojili. Janjuš je pitao da li ima kontakt od te porodice koja ga je usvojila i ona jke rekla da nema, ali da će moći da ga prođane.

– On je saznao da je dete dok je bilo u Domu često bilo bolešljivo, jer ima slab imunitet, te da zamuckuje kad priča. On je zamolio bivšu radnicu iz Doma da se raspita gde je dete, da nađe kontakti da će je on zvati sa Aneli kada izađu iz rijalitija, jer želi da joj pomogne da vrati sina id a pare neće biti problem, ako treba da se plati. Kada se vratio u rijaliti posle pomena videlo se da ga to tišti, pa je zato pitao Aneli da li je nekad abortirala, na šđta je ona rekla da to nikada ne bi uradila. Tada se umalo rasplakala, a Janjušu je bilo jasno da je pomislila na svog sina kog je ostavila – govori izvor za Star.

republika.rs