Ovo je ŽALOSNO: Nakon jezive ALJKAVOSTI, Aneli Ahmić ŠOKIRALA NEZNANJEM – Janjuš doživeo transfer blama

10644

Aneli Ahmić sve više i više stiče reputaciju “kraljice lapsusa”, dok bi mnogi rekli da nisu u pitanju lapsusi, već elementarno neznanje.

Starleta je već u nekoliko navrata pokazala da ne pridaje previše značaja higijeni, s obzirom da smo je pre svega nekoliko dana videli s čarapama koje su poprimile crnu boju i svu prljavštinu koja se danima taložila. Po svemu sudeći, učesnica “Elite” želela je da svoju nehigijenu prikrije tako što će skinuti čarape. Međutim, i taj plan joj se izjalovio, pošto je umesto aljkavih čarapa pokazala još aljkavija stopala.

Anelin poslednji gaf u nizu uključuje znanje koje ima dete koje ide u vrtić. Naime, Marko Janjušević Janjuš je pokušao da ispita njeno opšte obrazovanje, pa joj je postavio nekoliko pitanja, a ona je pokazala iznenađujuće neznanje. Pre nekoliko sezona, ovakav test je sa Janjušem prošla i Maja Marinković, koja nije umela da nabroji deset domaćih životinja, a Janjuš se šokirao kada je čuo Aneline odgovore:

– Kako se zove mladunče krave? – upitao ju je Janjuš.

– Kravica… kako se zove – odgovorila je Aneli.

Kravica… A mladunče konja? – nastavljao je Janjušević.

– Poni – rekla je Ahmićeva.

Janjuš nije mogao da dođe sebi od šoka, a Aneli je bila ubeđena da briljira u ovom testu opšte kulture. Naravno, ova scena je ubrzo postala viralna, a komentari su se nizali.

Kao nagradu, Janjuš je počastio jednom “vrelom akcijom”, a sudeći i po komentarima na taj čin, Aneli je ovde stvarno briljirala.

srbija danas