MILJANA NASTAVILA DA LAŽE PO ZADATKU PRODUKCIJE! Izmislila detalje razgovora sa Asminom: Zaljučila sam da je patološki lažov, ljudski otpad koji ne brine o deci!

246

Miljana Kulić stigla je u Šiša bar kod voditelja Darka Tanasijevića, kako bi detaljno izanalizirala odnose u Beloj kući i iskazala svoje stavove i zapažanja o cimerima nakon povratka.

Miljana, kako ti se čini stanje u Beloj kući? – upitao je Darko.

Darko, nikad gore nije bilo kad su odnosi u kući u pitanju. Ovde niko ni sa kim ne razgovara. Mnoga prijateljstva su na klimavim nogama. Moram da ti kažem da mi je Matora postala ogavna. Darko, kad čujem šta ona sve govori, nije mi dobro. Matora je prva rekla da treba da urami Mateu, jer joj je pokazala kakva je Anita i sklonila je od nje, a onda je napravila haos kad je došao Anđelo, pa je promenila ploču. Prva sam pljuvala Anitu i to što je uradila, ali mi se stav promenio. Matoea sad govori da je ona sponzoruša, a veličala je nekad to što je išla autobusom, umesto taksijem i ostalo. Da se razumemo, ona nikad nije ni bila naklonjena istom polu, ja iza stoga stojim, ali niko ne može da kaže da se nije zaljubila u Anđela. Doterana je, našminkana i sređena. U srećnom je ljubavnom odnosu sa Anđelom i to se vidi. Matora je želela da bude žrtva, dopalo joj se da to i postane, a kad je videla da su Anđelo i Anita složni i da ljudi polako menjaju mišljenje na bolje o njima, ona je pokazuje sve više svij bes. U očima joj se vidi mržnja, ali i sujeta – kazala je Miljana.

Rekla si da si se čula sa Asminom – kazala je Miljana.

Da, spojio nas je onaj diskvalifikovani(Zola). Rekao mi je da sam ga vređala, a ja sam rekla da sam komentarisala priču o kojoj sam slušala. Ja sam mu rekla da sam rekla sve što mislim o Staniji – kazala je Miljana.

Da li si ti jurila da čuješ Asmina, ili on tebe? – upitao je Darko.

Bože sačuvaj. On je zvao diskvalifikovanog(Zolu), a on je meni rekao da se čujem s njim. Ja sam Asminu sve rekla šta sam imala. Zaljučila sam da je Asmin patološki lažov. Nije mi jasno da je sa Stanijom u srećnoj vezi, a da konstantno gleda šta radi Aneli.Slao mi je snimke kako je Aneli izgledala pre, kako je uredio Anelinu kuću i na sve to sumnja da je Nora njegovo dete. Kazala sam mu da je ljudski otpad, jer mu je i prvo i drugo u domu – kazala je Miljana.

pink.rs