UDARILA MU NA PONOS: Aneli se poverila Đedoviću, otkrila mu zašto Janjuš NE MOŽE da ima intimne odnose sa njom (VIDEO)

36348

Učesnik “Elite” Marko Janjušević Janjuš nedavno je izlazio iz rijalitija kako bi sa porodicom izašao na groblje povodom četrdesetodnevnog pomena bratu Mihailu, koji je krajem decembra oduzeo sebi život.

Janjuš se posle kontakta sa stvarnim svetom vidno revoltiran vratio u Belu kuću, zbog negativnih komentara vezanih za njegovu vezu sa Aneli Ahmić.

Iako je na svoj način uzvratio hejterima, te tvrdio da ga ne dotiče šta drugi misle i govore, Aneli se požalila Marku Đedoviću da on i te kako ima problem sa svim tim, što se održava i na njihov odnos.

Naime, ona tvrdi da po njegovom povratku uopšte nisu ni imali intimne odnose.

– Nemamo mi odnose. Nikako! Otkad se vratio, nešto je problem – otvorila je dušu Aneli pred Đedovićem, te nastavila da mu se poverava:

– Verovatno to nekome smeta. Možda ga je pogodilo to što ljudi pišu, znaš. Svašta utiče čoveku na mozak, zamara se… Koliko god govori da ga nije briga, zamara se time šta drugi kažu.

Podsećamao, dok je bio na pomenu u Prijepolju Janjuš se dočepao telefona putem kog je zaratio sa bivšim zadrugarima Jelenom Batos i Banetom Đokićem, pošto je saznao da su ga negativno komentarisali.

srbija danas