MUK I TAJAC U JANJUŠEVOJ KUĆI: Pogledajte šta se dešava u Prijepolju pred 40 dana od Mihailove TRAGIČNE SMRTI!

52364

Danas se navršava 40 dana kako je Mihailo Janjušević, najmlađi brat Marka Janjuševića Janjuša, sebi oduzeo život vešanjem. Mihailo se ubio 24. decembra prošle godine, a pronađen je u stanu 25. decembra.

Janjuš je napustio “Elitu” kako bi otišao u Prijepolje, u svoju porodičnu kuću, u kojoj žive njegovi roditelji, a sutra će na groblju biti organizovan pomen povodom 40 dana.

Ekipa portala Republika danas je stigla u Prijepolje, a sa lica mesta vam donosimo eksluzivne fotografije i video sadržaj. Mi smo večeras bili ispred porodične kuće Marka Janjuševića, gde žive sada njegovi roditelji.

Tamo nikoga nije bilo, bilo je upaljeno samo jedno svetlo i iz dimnjaka je izlazio gust dim. Sutra će se održati pomen povodom 40 dana od smrti tragično nastradalog Mihaila, čije je samoub.stvo ceo region ostavilo u šoku.

Inače, Janjuš je danas napustio Elitu, kako bi stigao u rodni grad i sutra bio uz svoju porodicu tokom pomena njegovom najmlađem bratu. Iako je on trenutno učesnih rijalitija, bivši košarkaš ne može da se pomiri sa tragičnim događajem, pa jako često plače i sa cimerima razgovara o bolu koji oseća.

republika.rs