ZVEZDE GRANDA: Lazar Rančić ‘razvalio’ u baražu

461

lazar

Lazar Rančić kojeg svi pamte po fenomanlnom nastupu iz prvog kruga,u subotnjem izdanju Zvezde Granda i nije bas pokazao koliko zaista može.

Vjerovatno uzrok slabijem nastupu bio je i lošiji odabir pjesama jer to je nije bio Lazarev fah.Na kraju duela Lazar je dobio dva tastera dok njegov protivnik nije dobio nijedan taster.

Ali baraž postoji baš zbog toga da se takmičari poprave i na taj način izbore prolaz u treći krug.Lazar je ovaj put u baražu “razvalio” , dobar odabir pjesme baš kako njemu i odgovara donio mu je prolaz u naredni krug.

Za e-turneja portal je rekao – “Utisci su fantastični, zadovaoljan sam, iako znam da sam u duelu mogao i morao bolje, ali dobro, trema je učinila svoje.No, nisam klonuo duhom već sam se trudio da u baražu dam sve od sebe, što sam i učinio. Na kraju se to sve isplatilo i prošao sam u treći krug.. Bio sam mnogo srećan i nisam bio svjestan uspjeha, jos narednih nekoliko sati.Sada su se utisci slegli i spremam se za treći krug, da budem još bolji nego u drugom, daću sve od sebe.. Pozdrav za sve čitaoce “e-turneja ” portala od Lazara.”

https://www.youtube.com/watch?v=6jLQYyrqDvY