ZVEZDE GRANDA: Sarajlija Edis Hadžić ponovo briljirao!

705

edis

Sarajlija Edis Hadžić je subotnjem izdanju Zvezde Granda ponovo imao sjajan nastup,kada kažemo ponovo mislimo i na sjajni nastup u prvom krugu gdje je i tada dobio svih šest tastera.

Edis se našao u duelu sa Milanom Stojčinovićem učesnikom prošle sezone , u nadpjevavanju obojica su bili sjajni tako da su na kraju dobili po šest tastera pa su morali pjevati još dodatne pjesme.

U baražu žiri je bio neodlučan pa su morali po dvije pjesme da izvedu tako da je na kraju žiri podršku dao Edisu koji je dobio pet tastera i tako prošao direktno u treći krug.

Komentari žirija su bili fenomenalni a najviše pohvala je dobio na drugu pjesmu od Darka Radovanovića ” Dukat “.

Ekskluzivno Edis za naš portal kaže – “U trenutku kad sam izašao na scenu sva pozitivna trema je nestala. Imao sam samo jednu želju, da otpjevam bolje nego u prvom krugu i da ispunim svoja, ali i očekivanja publike koja me prati i podržava i ovom prilikom bih im se htio zahvaliti na tome.

Zaista mi puno znače pozitivni, a i negativni komentari publike koji mi daju samo podsticaj da budem bolji. Bio sam svjestan da pored mene stoji jedan izuzetno kvalitetan pjevač narodne muzike i bilo mi je drago da sam dobio jednog takvog protivnika.

Da nisam prošao u tom duelu ne bi mi bilo krivo, jer moj protivnik je zaista bio dobar. S obzirom na prvi krug, ovaj nastup je bio za nijansu bolji od prvog kruga. Zadovoljan sam s svojim nastupom, a i komentarima žirija koji su bili sasvim korektni. Još uvijek nisam dao svoj maksimum, ali očekujem da ću biti još bolji u trećem krugu.

Ukoliko bi se desilo da ne prođem treći krug, zaista mi ne bi bilo krivo s obzirom na broj kandidata koji se prijavio, a ući u top 45 momaka nije mala stvar za mene.”

https://www.youtube.com/watch?v=cMpmU9tR8yg