Aneli SMUVALA novog frajera u Eliti – snimak SOČNOG POLJUPCA kruži internetom, ŠOKIRAĆETE se kada budete videti o kome je reč!

43373

Aneli Ahmić je napravila pauzicu od odnosa sa Janjušem, pa se prepustila drugom frajeru.

I dok Aneli Ahmić nestrpljivo čeka da se Marko Janjušević Janjuš vrati u najgledaniji rijaliti ,,Elita 7″, odlučila je da napravi malo za sebe razonode, te se prepustila i drugom muškarcu, kako ne bi zaboravila ono u čemu je najbolja.

U jednom trenutku, dok je sedela sa Majom Marinković i ostalom kompanijom, Aneli je prišao Danijel Dujković Munjez, zatrčao se ka njoj i sočno je poljubio. Snimak je postao viralan na društvenim mrežama, a svi su ostali šokirani, jer nikada nisu videli takvu bliskost Aneli i Munjeza.

– “Šta bi ovo ljudi?”, “Odakle sad ova afera?”, “Ova Aneli stvarno ne zna da bira”, “Ali je pukao poljubac” – bili su samo neki od komentara.

Očigledno da je Aneli odlučila da napravi pauzicu od Janjuša, budući da su po imanju u Šimanovcima kružile glasine da je Ahmićeva bacila oko i na Anđela Rankovića, nakon njegovog ulaska. Međutim, kako se Anita Stanojlović bavila već na njega, izgleda da je Aneli ubrzo i odustala od te ideje da smota mladog Apolona sa Zvezdare.

Ostaje nam da vidimo kako će reagovati Janjuš kada se bude vratio u ,,Elitu 7″ posle ovih scena, budući da je odnos sa Aneli bio dosta ne razjašnjen pre nego što je napustio zbog porodične tragedije.