Đedović ZAKUVAO ČORBU izborom POTRČAKA, evo ko će ove nedelje ići u IZOLACIJU! (VIDEO)

238

Na samom početku emisije ”Izbor potrčka,” ovonedeljni vođa Marko Đedović ustao je kako bi izabrao potrčke.

Neka ustanu Anđelo i Maja, jer su seli jedno pored drugog, pa eto, lepi su neka stoje. Neka ustanu i Miljana i Zola – rekao je Đedović.

Ajao, kuku – dodala je Miljana.

Bebica neka ustane, takođe. Ove nedelje u izolaciju idu Miljana i Bebica, oni će ići u izolaciju. Miljana ga je nazvala doktorom rijalitija, pa ajde da vidimo šta će uraditi. Da vidimo zašto je plakao zbog Miljane, a i nju je zanimao. S obzirom da je dokto, verujem da će joj njegova pomoć biti zlata vredna – rekao je Đedović.

Možda se desi neki minimalan razgovor, od mene ništa više Miljana neće dobiti. Sve što sam imao, ja sam joj rekao, od mene ništa dublje ne treba da se očekuje – kazao je Bebica.

Od momenta kad si ti zaplakao zbog Miljane, krenuo je rat Miljane i Zole, kako ti komentarišeš to? – upitao je voditelj.

Ja sam reko, mene se to ne tiče. Ništa ovo promeniti neće – rekao je Bebica.

Meni njegov osmeh govori više od hiljadu reči – dodala je Miljana.

Teodora ako želi može da ide sa mnom u izolaciju, ako ne želi onda ne mora, još bolje. Neka sama reši da li će tu misteriju u glavi rešiti i na koji način. Najbolje znam šta želim i šta ne želim. Samo ne bih da se polivamo i svađamo – rekao je Bebica.

Samo me zanima da li ćemo imati seanse? – upitala je Miljana.

Nećemo – istakao je Bebica.

Teodra je rekla da kradeš žetone kako bi davao Miljani – istakao je voditelj.

Ne, ja to nisam rekla – dodala je Teodora.

pink.rs