Miljana ZAHTEVA DISKVALIFIKACIJU… Bebica neće pomirenje, pa žestoko izdramila i USLOVILA produkciju

220

Miljana Kulić poslednjih dana vodi unutrašnje borbe, budući da više ni sama ne zna da li voli Lazara Čolića Zolu ili Nenada Macanovića Bebicu. Miljana je sinoć imala nervni napad jer Bebica nije želeo da se pomiri sa njom, a onda je odlučila da digne ruke i od učešća u rijalitiju.

Miljana je išla za Bebicom i molila ga da ga poljubi i zagrli, a kada ga je upitala da li će se pomiriti barem napolju, on joj je priredio hladan tuš:

– Mogu samo jednom da te poljubim u obraz, samo jednom? – trčala je Miljana za Bebicom

– Ne, ne, ne, nemoj to da radiš. Sve ono što sam rekao, rekao sam iz dobre namere, nemoj da misliš da ti dajem neku nadu za pomirenje – pokušavao je on da se odbrani.

– A je l možemo napolju da se pomirimo? – nastavljala je Kulićeva.

– Ne možemo da se pomirimo nikada, možemo da budemo prijatelji – bio je jasan Nenad.

Nakon što je doživela odbijanje, Miljana se rasula u komade. Ona se zaputila u izolaciju gde je legla u krevet plačući, a onda je dohvatila bubicu i od produkcije zatražila da je diskvalifikuju.

– Na intervju me uopšte ne zovite, ni u jednu emisiju neću da idem, čekam da me diskvalifikujete, toliko od mene – poručila je uplakana Miljana.

Ipak, Miljana se kasnije pojavila u Šiša baru gde je razgovarala sa Darkom Tanasijevićem, pa se verovatno pokajala zbog pokušaja da bilo čime uslovi produkciju.

Srbija danas