‘TEŠKO MI JE DOK JE GLEDAM!’ Bebicu PREPLAVILE emocije zbog Miljane, otkrio da li njegovo srce pripada njoj, pa priznao koliko mu je i dan danas važna u životu

181

Nenad Macanović Bebica stigao je u Šiša bar kako vi voditelju Darku Tanasijeviću otvorio dušu o svemu što se tokom danima za nama desilo.

Bebice, juče si bio na ivici suza tokom nominacija, a čini se da si ti sada zbog čega? – upitao je Darko.

Teško mi je da je gledam kad je loše. Ne mogu dsa je gledam kad joj je teško. Ja ne želim da budem sa njom, a verujem da ni ona sama ne zna šta hoće. Teško mi je i kad vidim kako se Zola prema njoj ponaša – istakao je Bebica.

Misliš li da Miljana zaslužuje da obavite finalni razgoovor? – upitao je Darko.

Ja nisam spreman za taj razgovor. Ako se desi, to će se desiti napolju. Ja i kad je vređam i svašta govorim, to je samo da bih je od sebe udaljio, da ne misli da želim nešto da imam sa njom. Nju ne može neko da mrzi, bar ja to mislim – kazao je Bebica.

Da li ti nedostaje? – upitao je Darko.

Pa…ne. Mislim, ja kad mi se nasmeje, ne mogu ni da budem ljut – rekao je Bebica, a ona zaplakao.

Tebi je baš teško ovih dana – zaključio je Darko.

Darko, nedostaju mi i deca i svašta nešto u glavi – kazao je Bebica.

Posle tvoje nominacije Teodora je tražila odgovore od tebe zbog čega si plakao da li misliš da si uspeo da je uveriš u svoje razloge? – upitao je Darko.

Ja bih voleo samo da Miljana u miru pati, ako pati za Zolom, a ne da se on igra sa njom. Meni je teško zbog toga, to je tako. On se igra, ništa ga drugo ne zanima. Da joj treba bubreg, bubreg bih joj dao – kazao je Bebica.

Kavo je sada stanje sa Teodorom? – upitao je Darko.

Da ne želim da budem sa Teodorom, ne bih se pomirio sa njom. Želim samo da mi Miljana kaće kad joj je loše, ali možda bi ona to pogrešno shvatila, pa je distanca bolja za oboje. Bolje da me mrzi negho da joj dajem lažnu nadu – kazao je Bebica.

Da li te je iznenadila Teodorina nominacija i suze koje je pustila zbog Miljane i tebe? – upitao je Darko.

Bolje je i to, nego da se svađaju. Teodora i ja očigledno ne možemo jedno bez drugog. Pomirile smo se, pa ćemo videti šta će da bude – istakao je Bebica.

pink.rs