DUŠICA JAKOVLJEVIĆ SE DOPISIVALA SA ANOM ĆURČIĆ, NAKON OTKAZA NA PINKU: Otkrivamo sve o njihovim prepiskama, umešan i Milan Milošević!

5177

Ana Ćurčić je otkrila da je u kontaktu sa Dušicom Jakovljević, a evo šta misli o Milanovom povratku na Pink.

U novoj emisiji “Rolerkoster”, voditeljka Milica Ivanović, zajedno sa Banetom Đokićem, posetila je Anu Ćurčić, pa ispred portala Republike, porazgovarala sa njom. Ana nas je ugostila u svom stanu i podelila sa nama najdublju intimu, a u jednom momentu osvrnula se na odnos sa Milanom Miloševićem i Dušicom Jakovljević.

Ana nam je otkrila da je u kontaktu sa Dušicom i da su razmenile nekoliko poruka, nakon što je Dušica odlučila da ode sa Pinka i prekine saradnju.

Drugoplasirana zadrugarka je priznala da je niko ne može zameniti, ali i da je Milanu mesto na Pinku, u Zadruzi, koju je obeležio:

– Drago mi je zbog Milana Miloševića, on je definitivno obeležio Pink i Zadrugu, privatno mi je jako drag. Što se tiče Dušice Jakovljević i otkaza, ona je u ovom poslu dugo i sigurno zna šta radi, čule smo se, razmenile par poruka, želim joj stvarno sve najbolje – rekla je Ana u emisiji “Rolerkoster”.

republika.rs