POMIRENJE ZA POMIRENJEM! Miljana se izvinila Aniti jer je povezuje sa Zolom! Poklonila Lejdi novi kofer, ona zaplakala od sreće!

1043

U toku je emisija “Nominacije” i Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola slušaju šta cimeri misle o njima.

Bebica me je dirnuo kao i sve. Miljana rekao sam ti kakav odnos imate vas dvoje i vreme će pokazati kakav ćete odnos imati. Ovo je početak i tebi puno znači. Volim tvoju porodicu i tebe i jako si mi draga i uvek ćeš biti. Rekao sam ti da se izdigneš i budeš najbolja i možda krunišeš svoju rijaliti karijeru. Zola hoće svima da pomogne i ovde je na 300 posto. Preteruješ u vici i dreci, pokušavaš da je degradiraš kad je u stanju ludila – rekao je Lakić.

To se desi zbog onoga što mi danima priča. Zamislite da sam pre tri dana njoj poverovao i ušao u vezu i onda ovaj blam večeras. A bili su ozbiljni problemi jer nisam hteo da se ljubim i spavam sa njom – rekao je Zola.

Meni vaše svađe nisu interesantne i naravno da ću ostaviti Miljanu – rekao je Lakić.

Sačuvaću Miljanu jer je stvarno ne mrzim, izvini za uvrede i sve ali ću msanjiti komunikaciju skroz jer ne želim da se provlačim kroz taj odnos – rekla je Anita.

Ja hoću da ti se izvinim zbog svega jer vidim da si mlada i luda, ali smatram da ti isto tako ne treba da ti izlaze klipovi gde te spominjem, ali si i sama videla njegovu reakciju kad si ušla, ali sa njegove strane, a vidim da te on ne interesuje i da ti je najveća greška i blam – rekla je Miljana.

Ja čuvam Miljanu i šaljem Zolu – rekla je Anita.

Miljanu stvarno volim i čujemo se i napolju, tu sam za tebe, tu si za mene. Srodiš se sa ljudima sa kojima si toliko dugo u rijalitiju. Miljanu svakako ostavljam i Zolu šaljem – rekao je Ša.

Shvatila sam da Miljana samo želi da se izbori za neku svoju pravdu i ne voli nepravdu kao i ja, a ja sam o dugo potiskivala i nisam htela da komentarišem. Situacija za onaj zadatak koji se desila i sva ta neprijatna dešavanja – rekla je Lejdi.

Ovo je ono što sam ti polomila, mnogo me je isproovciralo jer si ispala dvolična, a sve što si imala u koferu biće mi poslato za Novu godinu i vratiću ti. Što je moje to je i tvoje možeš koristiti moju šminku dok moja majka ne pošalje za Novu godinu sve što sam ti polomila – rekla je Miljana.

Ja ne volim da pokazujem emocije jer su ljudi kao hijene. Znam da je ona ovo rekla iskreno. Ja kad sam kriva uvek ću reći, a kad nisam danima ću se svađati. Za ovaj zadatak sam ja kriva. A njemu je krivo jer sam mu stavila do znanja da neću biti sa njim. Samo jer me je počupala i nasrnula na mene – rekla je Lejdi.

Šta sam uradio da ti budem odvratan – rekao je Zola.

Odvratno je druže kako se ponašaš, slažem se sa Bojanom. Miljanu ću poslati u izolaciju samo jer si me čupala i polomila mi šminku – rekla je Lejdi.

Ako ne prihvati kofer od Miljane neću odustati od nje i pomisliću da je moja srodna duša. Sve želim do kraja, oženiću je i pisaću ljubavna pisma – rekao je Zola.

Detaljnije u nastavku.

pink.rs