‘POVREDILA SI GA, SAD MORAŠ DA TRPIŠ!’ Maja se rasula na komade zbog Bebice i Miljane, najavila nastavak ljubavne priče, pa Matora sasula Zoli sve u lice

414

Maja Marinković je bila naredna na redu da nominuje između Lazara Čolića Zole i Miljane Kulić.

Mijana, ako ne želip sebi da pomognep, niko ti ne može pomoći. Moraš sebe da staviš na prvo mesto. Mislim da si Bebicu jako povedila, sad moraš da trpiš neke stvari. Sa mnom je prolazio najteže situacije, kao i ja sa njim. Ona mora da razume da je ogorčen. Bila sam za njihovu ljubav, i vidim sad da su iskreni. Ja sam se raspala od emocija, a kamoli oni. Ovo nije kraj. Što se tiče Zole, ja ga gotivim, ali ne mislim da ima emociju prema Miljani. Ne treba da imaš sa njom bilo kakav odnos. Ostavljam Miljanu, šaljem Zolu – kazala je Maja.

Ja moram samo da kažem da Miljana i ja nismo imale čarke u protekle godine, osim one zbog Anite. Imale smo i nedavno, ali smo to rešile. Zola, od ovog trenutka me ne zanima tvoje peckanje sa Anitom. Smetalo mi je jer si to ranije radio. Samatram da je bolje da imamo kolegijalan odnos. Dotala me je više svađa sa Zolom, nego sa Miljanom, ali ja opraštam, ali ne zaboravljam. Šaljem Miljanu – istakla je Matora.

Ako ti i ostali ljudi ne budete imali neki animozitet prema meni, od mene nećete osetiti isti – dodao je Zola.

pink.rs