EVO šta je prethodilo DISKVALIFIKACIJI IRINE 2 HOT – razgovor dve takmičarke otkrio sve detalje

11777

Poznato je da svaki takmičar koji ne poštuje pravila “Elite” bude najoštrije kažnjen po ugovoru koji mu sleduje.

Juče je na listu diskvalifikovanih takmičara rijaliti programa dodato još jedno ime – Irina 2 Hot.

– Elito, ovim vas zvanično obaveštavamo da je Irina 2 Hot diskvalifikovana. Ona će na osnovu Ugovora koji je potpisala snositi kaznu od 50.000 evra zbog samoinicijativnog napuštanja rijalitija, a TV Pink će je tužiti shodno tom Ugovoru. Pozdrav, Veliki šef – ovako je glasilo pismo koje je stiglo u Belu kuću.

Ono što je interesantno je da su nakon čitanja pisma Milena Kačavenda i Žana komentarisale svoju iznenađenost povodom Irinine odluke, a u razgovoru su otkrile da je Irina zapravo izašla iz “Elite” da bi otišla na snimanje ramena. Nakon toga, usledilo je obaveštenje Velikog šefa, te fanovi rijalitija pretpostavljaju da takmičarka nije želela da se vraća na imanje.

Diskvalifikovana se nije oglašavala na društvenim mrežama, niti u medijima otkad je napustila takmičenje.

Podsetimo, takmičarku koja je diskvalifikovana svi, čak i neupućeni u rad repera Dalibora Andonova Grua, znaju. Velika je verovatnoća da znate njegov nekadašnji veliki hit “Pravi broj” iz 2004. godine, a sigurno ste upamtili seksepilnu devojku iz spota, koja je otpevala i neke delove. Irina 2Hot, tadašnja zgodna plavuša se uvijala čitav spot, a zavodljivim glasom uputila mu je i nekoliko poruka. Irina Arsić, danas Kolin, bila je kontroverzna članica grupe “2 Hot”. Iako je tada važila za pravu bombu, povukla se sa javne scene i posvetila porodičnom životu, sve dok nije dobila poziv za ulazak u najgledaniji rijaliti šou “Elitu”.

srbija danas