Anita počinila NEDOZVOLJENE RADNJE: Napušta Elitu u velikim dugovima, produkcija je ŽESTOKO KAZNILA

9767

Zbog emotivnog brodoloma koji je doživela, ponašanje Stanojlovićeve se otelo kontroli. Iako je Matora podnela zahtev za razvod braka, i dalje se trudi da urazumi Anitu, kako ne bi izgubila novac, koji joj je preko potreban za dete.

Aniti Stanojlović propao je plan da živi na račun Jovane Tomić Matore, pa u rijalitiju svakodnevno pravi dramu. Spava u nedozvoljeno vreme, napušta emisije, zbog čega je produkacija kažnjava, pa će Elitu napustiti bez novca, odnosno sa dugom.

Iako je Matora podnela zahtev za razvod braka, i dalje se trudi da urazumi Anitu, kako ne bi izgubila novac, koji joj je potreban za dete.

Kako “Svet” saznaje, njenog sina čuva baka, Anitina bivša svekrva, jer Anitina majka nema sredstava i nije u dobrom zdravstvenom stanju.

– Anita je nikakva majka, ne može joj opravdanje biti to što je mlada, nema više 15 godina. Ne mari ni za šta, saznala je da joj je majka u bolnici, zbog lošeg zdravstvenog stanja, ali nju to ne zanima. Znam da su u teškoj situaciji i da Aniti mogu da oduzmu dete, jer nema uslove za odgajanje deteta, a o ponašanju da i ne govorim – govori za “Svet” Anitina rođaka.

Srbija Danas