UROŠ ZAPLAKAO KAO KIŠA! Otkrio pred svima prema kome ima emocije! Cela kuća u šoku!

35378

Voditeljka Ivana Šopić dala je reč Maji Marinković, kako bi nominovala između Nenada Macanovića Bebice i Nikole Jovanovića.

Nikola, nisi vulgaran i prost. Navučeš ljude na kulturan način da oni najgori pokažu ko su. Prema meni si jako prijatan i zanimljiv. Danas si bio uz mene kad sam bila u nekoj lošoj fazi. Ništa loše mi nisi uradio i ne mislim da imaš loše mišljenje o meni.

Kako te Desinerica udarao čarapom po glavi? – upitao je Janjuš.

Vrlo lepo. Nikada nećeš biti gas. Da se vratim na Nikolu. Ne okoliša, iskren je i ne ide đonom. Skini maske ološima – kazala je Maja.

Drago mi je jer si došla i skinula maske nekim ljudima ovde. Posle par sekundi si pokazala šta umeš – rekao je Nikola.

Što se tiče Nikole, kad je ušao bilo mi je jako loše, a nas dvoje smo lepo profunkcionisali, a on je to pokvario – kazao je Uroš.

Uroše, da li se tebi Nikola dopada? – upitala je voditeljka.

Da, svideo mi se jer je jako inteligentan. Mislim da je zapravo dobrica i duša. Ima sjajna zapažanja i izlaganja. Ne dopada mi se što provocira Janjuša i Aneli – istakao je Uroš.

Ti si dobar momak, ali moram da kažem da umeš nekad da preteraš – kazao je Nikola.

Nominujem Bebicu, to je to – rekao je Uroš.

Uvrena sam sam da će Bebicin i moj odnos ponovo biti dobar kada se rastavi od Teodore. Ne možep da me ubediš da nemaš emocije prema Miljani. Želiš da budeš Zola, cilj ti je da postaneš njegova kopija. Ostavljam Bebicu – rekla je Žana.

PINK.RS