“PREVARANTKINJA, LAGALA JE I OBMANJIVALA JAVNOST”: Puklo prijateljstvo Ane Ćurčić i Zorice Marković, otkivamo detalje

46045

Voditeljka, Ivana Stojanović, je u emisiji “Sa Ivanom” u video produkciji portala Srbija Danas, ugostila Ivana Marinkovića i Jelenu Ilić Marinković.

Oni su pred našim kamerama otkrili koliko su novca zaradili na svadbi, po čemu će pamtiti taj dan, a zatim su prokomentarisali aktuelna dešavanja u “Eliti”. Ivan je otkrio da li su mu ćerka Lena i sin Željko nedostajali na venčanju. Dotakao se i odnosa Zorice Marković i Ane Ćurčić.

– Koji je to apsurd da toliko budeš neinteligentan, prestanite da se bavite time kad niste ni za to talentovani. Isto i ona Ana, ona prevarantkinja, njih dve su se idealno našle, opet tužbama i tužakaju se policiji posle rijalitija. Najgore osobe iz rijalitija koje su lagale i obmnjivale javnost, to dovoljno govori o njima kao o ličnostima. – rekla je Jelena.

– Ali sad beže jedan od druge. – ubacio se Ivan.

– Volela bih da je neko pita: “šta misliš o svemu ovome, što je Ana ovoliko lagala? To me zanima. – rekla je Jelena.

– Šta misliš jel puklo to prijateljstvo? – pitala je voditeljka.

– Pa puklo je, ne viđaju se. Ne verujem da se druže, zatšto bi se družile.

Podsećanja radi, Zorica Marković je je podnela prijavu protiv Ivana Marinkovića i zahtevala zabranu prilaska jer joj je, kako ona navodi, ugrožena bezbednost.

Međutim, do daljeg krivičnog gonjenja nije došlo jer ne postoji osnovana sumnja za dalji postupak.

– Nisam tražio kontra-tužbu, dao sam svoje viđenje stvari. Tražio sam zabranu prilaska od nje. – zaključio je Marinković.

Detaljnije pogledajte u videu.

srbija danas