DEJANA TALK SHOW: Nastavlja se humanitarni projekat “Dom je sreća najveća”

299

DOM_JE_SRECA_255X175

U subotu 21.02.2015. u programu OBN TV možemo pogledati još jednu emisiju humanitarnog projekta “Dom je sreća najveća”! Projekta kojim želimo pokazati koliko je ljudima danas potrebna pomoć i probuditi humanost u onima koji mogu pomoći.

Učiniti da oni kojima je najteže više ne žive u mraku i da im noći ne budu veoma duge i sumorne, da imaju svakoga dana dostupnu vodu. Djeci iz tih porodica djetinjstvo učiniti boljim. U ovoj emisiji predstavljamo još 10 porodica koje su aplicirale za kuću na području opštine Istočno Novo Sarajevo. „Humanitarni projekt OBN TV „Dom je sreća najveća“ na programu je od 17:30h.

https://www.youtube.com/watch?v=y1K-NDQO5ug

U nedjeljnom izdanju „Dejana talk showa“ koji je na programu OBN TV 22.02.2015. od 17:30 h razgovaramo o jednom od pet ljudskih čula, a pomoću kojeg primjećujemo, razaznajemo svjetlo, boje, oblike i udaljenosti. Mnoge generacije su prošle kroz specijalnu bolnicu Sveti Vid.

Mnoge bebe, djeca, studenti i mladi radni ljudi, koji zahvaljujući ovoj ustanovi koja im je pomogla u prošlosti , imaju svoju sadašnjost i svoju budućnost. Nakon 18 godina rada. Specijalna bolnica Sveti Vid se može pohvaliti brojnim nagradama i svjetskim priznanjima, vodećom i savremenom hirurgijom, riješavanjem slučajeva koji su proglašavani beznadežnim. Kroz nedjeljni „Dejana talk show“ osvrnućemo se kako je to izgledalo nekada, prije 18. godina, a kako je to sada.

UREDNIK I VODITELJ: DEJANA ROSULJAŠ
VRIJEME EMITOVANJA: SUBOTA (21.02.2015) I NEDJELJA (22.02.2015) OD 17:30h