ZVANIČNO SU ZAJEDNO: Janjuš i Aneli ne mogu da skinu ruke jedno sa drugog – sve puca od strasti?!

801

Svi domaći mediji kao i fanovi rijalitija na društvenim mrežama prate svaki korak Marka Janjuševića Janjuša i Aneli Ahmić. Njih dvoje su jako prisni i skoro svaki dan po ceo dan provode zajedno, zbog čega svi očekuju da će preći granicu prijateljstva.

Kako se komentariše po Beloj kući, ali i društvenim mrežama, Janjuš je već preterao, s obzirom da je u ovu sezonu ušao kao zauzet muškarac, a od supruge Ene je letos dobio oprost za sve što je radio.

Njih dvoje sve manje mogu da sakriju svoje osećanja, za koja učesnici rijalitija kažu da su očigleda i da je pitanje trenutka kad će nešto više i konkretno da se desi između njih dvoje. Janjuš i Aneli svakog dana sve više vreme provode zajedno, a ustručavanje ne postoji, pa se sad otvoreno maze i grle pred svima.

Njih dvoje su danas sedeli na garnituri u dnvenoj sobi Bele kuće i sve vreme se dodirivali, mazili i grlili, a pogledi njihovih cimerima im ni najmanje nisu smetali, niti remetili romantičnu atmoferu koju su napravili.

Podsećamo, Janjuš se tokom sinoćne emisije “Nominacije” otvorio Aneli i priznao da je ona jedina žena sa kojom može da zamisli sebe, kao da je i ona njegov tip.

– Ti si jedina osoba sa kojom bih ja mogao da funkcionišem, onako kako mislim da treba. Ne bih ti ništa verovao, ali bih mogao da se probudim pored tebe, a da posle ne tražim taksi da ide kući. Ti si tip moje žene – bio je iskren Janjušević, a Aneli je njemu takođe priznala da je on njen tip muškarca, zbog čega je Janjuš predložio da što pre završe odnos kako ne bi napravili probleme.

srbija danas