NOMINOVANA JE NAPUSTILA BELU KUĆU U SUZAMA – nije više mogla da trpi poniženja jer je razotkrivena

4459

Tokom prethodne večeri u “Eliti” su se održale nominacije, a voditeljka Ana Radulović redom je davala reč učesnicima kako bi izneli svoje mišljenje i nominovali između ovonedeljnih potrčka, Vivien Kurtović i Slobodana Josipovića. Vivien je jedan od tri nominovane.

– Sa Vivien provodim više vremena, više razgovaram nego sa Slobom. Specifični su mi, drugačiji su od ostalih ukućana. Meni je Slobodan intresantan lik, uživa u ženskoj pažnji, a Vivien je ljubomorna. Ostavljam Vivien, šaljem Slobodana – rekla je Helena.

– Meni je Sloba sasvim okej, idemo zajedno kada izađemo da trošimo njegove pare…On mnogo zna da kaže, ali samo određenim osobama s kojima se druži. Idemo za Marbelju, idemo da trošimo njegove pare, logično, da uživamo na jahti i u dobroj hrani. Nominovaću Vivien, ne njega – rekla je Sara.

– Ako se ne varam, Vivien je rekla da ne može Slobi da ponudi ništa osim druženja, tako da ne treba da bude ljubomorna. Mislim da je Sloba iskreniji od nje, stojim iza toga da je sebična. Šaljem Vivien, ostavljam Slobu – rekla je Stefani.

– Sloba je čovek koji malo priča, ali dosta kaže. Oboje su jako inteligentni, ona je dosta drugačija. Ostavljam nju, Slobu šaljem – rekla je Dragana.

– Bilo je rečeno mnogo dobrih stvari, mnogo nedefinisanih stvari. Ja sam Slobi rekao par puta da živne, drago mi je što je poslušao Đedovićev savet da ustane i da se pobuni. Napadate Uroša, a vi ste svojim budalaštinama dozvolili da on bude najbitniji – počeo je Mića.

– Ja sam baš ovakav zbog ovakvih kao što je Boža, kome mogu otac da bude i koji ustane ovde i kaže: “Mogu svi da mi pop**e ku**c i svima ću da je**m mamu” – rekao je Mika.

– To nije tačno, lažeš – skočio je Boža.

– Vivien je jako čudna osoba i intresantna, kvarna je kao šupalj zub, ali po sebe je dobra, brani se, svađa se. Smatram da je neko ko želi sve preko noći i sada u odnosu sa Josipovićem i odnosu sa ljudima. Ona je neko ko je nerazuman, nedefinisan i sebičan. Da li si ti u svom životu doživela lošu stvar koja te je usmerila u tom smeru – pitao je Mića, što je ona potvrdila, te je on nastavio:

– Eto, doživela je nešto. Devojka ima neku kočnicu – pričao je Mića, a Vivien je ustala od stola i počela da plače.

– Devojka se izolovala od svih, ima tu neku kočnicu…Ša je rekao jednu stvar, a to je da si jako čudan čovek. Imaš toleranciju ogromnu i ne znam šta čovek treba da ti kaže da bi ti reagovao. Nisi ti ovde nesnađen. Ostavljam Vivien, šaljem Slobu – rekao je Mića.

Detaljnije u nastavku:

srbija danas