ANITA ZA PRODUKCIJU IMALA ULTIMATIVNI ZAHTEV: Matora će pozeleneti ako za ovo sazna – RAZVOD U NAJAVI?!

2510

Novopečeni bračni par Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović žestoko se sukobljavaju pred kamerama u rijalitiju “Elita”, te zbog reči koje su izgovorile jedna drugoj, mnogi su mišljenja da će devojke javno staviti tačku na svoj odnos.

Njih dve uvek nađu način da poprave situaciju i nastave da uživaju u ljubavi, ali bez obzira na to, Tomićeva je više puta otkrila da joj Anita pravi velike probleme u rijalitiju i da strahuje da će pogrešno reagovati ukoliko ona hitno ne promeni svoje ponašanje. Ljubomorne scene su stalno prisutne sa obe strane, a posle novog snimka koji se pojavio na mrežama mnogi spekulišu da može da dođe do razvoda.

Naime, Anita je razgovarala sa svojim cimerima o muškarcima u Beloj kući, gde je govorila kako bi trebalo da bude više tipova kao što je Slobodan Josipović, pa u kameru poručila da se nađe još takvih muškaraca koji će doći da borave sa njima u rijaliti programu.

– Nadjite nekog poput Slobe, kakav Bukilić. Sve neki klinci – govorila je Anita.

Poznavajući temperament Jovane Tomić Matore ovo joj se neće dopasti, a ako se desi da sazna šta je Anita govorila iza njenih leđa mnogi komentarišu na društvenim mrežama da bi moglo da dođe do ozbiljnog haosa, čak možda i razvoda.

Detaljnije pogledajte u narednom video zapisu.

srbija danas