ANA ĆURČIĆ POKAZALA NAJZAD DOKAZE IZ TABLETA: Hristina iz Bujanovca je POKRALA, a ona sada iznela KOMPLETNU ISTINU o aferi koja DRMA “ELITU”

39

Ana Ćurčić pokazala tablet u kom se kriju dokazi protiv Milene Kačavende!

Druoplasirana zadrugarka Ana Ćurčić nedavno je javno pokazala tablet sa dokazima u Instagram lajvu. Ovaj potez je izazvao veliku pažnju njenih pratilaca, ali i strah da će napokon izneti sve dokaze o aferama koje se pominju u rijalitiju ,,Elita 7″ kada je u pitanju njena nekadašnja kuma Milena Kačavenda.

Dokazi na tabletu su bili jasno vidljivi svima. Ovo je izazvalo brojne reakcije u javnosti. Ana nije dala dodatne komentare o dokazima. Mnogi su pohvalili Anu za hrabrost. Međutim, tokom njenog prenosa na Instagramu, iznela je tvrdnje i gde se nalazio tablet dok je ona bila u rijalitiju:

– Ovaj tablet je bio kod Hristine, moja ćerka Iva joj je poslala, ali to je prazan tablet, ja znam da ide priča da je ona kao pokupila neke dokaze sa tableta, ali to nije istina. To je prazan tablet, koji sam ja njoj dala da se ona služi oko svega šta treba za rijaliti, dok sam ja unutra – ispričala je Ana.

Potom je Ana ustala i otišla do susedne sobe, te svojim pratiocima pokazala i kako izgleda čuvena sprava u kojoj se navodno kriju svi dokazi.

republika.rs