Dr.Nele Karajlić gost Teleringa OBN TV

298

telering_600x600_lDR. NELE KARAJLIĆ_

Najaktuelnije teme iz svijeta politike i kulture, ekskluzivni i zanimljivi gosti Telering OBN TV već godinama čine jednim od najgledanijih političkih talk showa u Bosni i Hercegovini.

Bez cenzure i fraza, opušteno biće i ove nedjelje 22.02.2015. u 14:20h kada će Mato Đaković ugostiti Nenada Jankovića, alijas dr. Neleta Karajlića, jednog od insajdera još neispričane priče o Jugoslaviji, koja je cijela igrala rokenrol, čak i u nedjelji kad je otišô Hase i kada je crkô maršal!

Sa svojim gostom Mato će razgovarati o aktuelnoj knjizi „Fajront u Sarajevu“, ko je kome objavio fajront, Nele Sarajevu ili Sarajevo Neletu, Odakle inspiracija za ono što su Nadrealisti snimali a na žalost nekoliko godina kasnije se i ostavrilo čak i sam kraj rata.
Gdje su danas Nadrealisti, kakav je odnost među njima-Nele, Zenit, Đuro….

Nele ekskluzivno za Telering OBN TV otkriva do sada nepoznate detalje sa kim se od njih družio po beogradskim kafanama proteklih godina, da li su skovani planovi sa ozbiljnim producentima i sponzorima o novim Nadrealistima?!

U ovonedjeljnom Teleringu možete čuti i koja je skrivena pozadina događaja o kojima se najviše posljednjih godina pričalo, a najmanje zna.

Ne propustite pogledati novo izdanje Teleringa u nedjelju 22.02.2015. od 14:20h samo na OBN TV.