RAZJARENA KAČAVENDA PRAVI HAOS PO ELITI: Unosi se u lice i urla, za sve je kriv ON!

1569

Tokom porodičnog sastanka došlo je do žestokog okršaja imzeđu Milene Kačavende i Lejdi Di. Njih dve su ranije već bile u sukobima, kad se spekulisalo da se nešto dešava između Lejdi i Sanjina Horvata i da mu ona poklonila određene kreme za negu lica i tela. Milena je te nedelje bila vođa i čak je razmišljala da ih postavi za potrčke, a onda Sanjinu udarila kontru i drugog muškarca izabrala za omiljenog, koji će sa njom provoditi dane u hotelu.

Iako je delovalo da se haos između ove dve rijaliti učesnice stišao, izgleda da je to bilo samo privremeno, jer su danas ponovo pale teške reči između njih dve, a njihovi cimeri veruju da je sve to baš zbog Sanjina.

– Milena je danas ispraznila prodavnicu, dok neki od nas nema šta da jedu. Ja delim ljude na dobre i smradove, meni Matora uvek pomaže, a imamo i one bahate koje grabe sve redom – rekla je Lejdi.

– Ja sam dvadeset minuta čekala u redu, a za devet kupila, a ovaj mali što priča svašta neka sedne i neka ćuti – rekla je Milena i unela se Urošu lice.

Sanjin već danima pravi dramu i govori kako hoće da ide kući, a većina njegovih cimeri misli da na taj način hoće da pobegne od osećanja koje ima prema Mileni jer je napolju ipak ostavio devojku, kojoj je obećao da će biti veran i da tokom boravka u rijalitiju neće napravitinijednu grešku.

republika.rs