OGLASIO SE ASMIN NAKON ŠTO JE JAVNO OSTAVLJEN! Biznismen priznao da je Dobrojevićevu MASNO SLAGAO!

58163

Do juče nepoznata osoba, a danas centralna tema javnog skandala Asmin Durdžić oglasio se nakon što ga je Stanija Dobrojević usled velikog pritiska i brojnih kompromitujućih informacija ostavila.

Ona je to potvrdila prošle noći pred kamerama portala Srbija Danas, a onda i u emisiji Amidži šou. Kako je rekla, presudni trenutak bio je taj kada je saznala da je navodno Aneli slao poruke dok je bio sa njom u vezi.

Međutim, čini se da Asmin neće odustati od nje i njihove veze koja prolazi kroz pretežak ispit.

– Želim da Aneli Ahmić objavi jednu prepisku gde sam je molio da se vrati ili gde sam joj izjavio ljubav otkad sam sa Stanijom zvanično u vezi! I ako sam nešto pisao na lep način, to je bilo samo da spustim loptu, pošto me je ucenjivala i pretila finansijskom inspekcijom. Jedina stvar koju sam slagao Staniju jeste da je moja bivša normalna osoba – poručuje Asmin.

On je nakon toga priložio i poruke u kojima mu Asmin piše kako će mu zvati finansijsku inspekciju.

– Veruj mi, uništiću te – jedna je od njenih poruka.

– Sve što Aneli priča mene ni dva posto ne boli. Jedina stvar koja me boli jeste to što napadaju Staniju i optužuju je da me je preotela. Pre Stanije samimao šest devojaka za koje je Aneli znala. Staniju koriste samo kako bi opstala kao žrtva i svim silama ću se truditi da dokažem istinu vezano za Staniju. Volim te, Stanija, i neću dozvoliti da to one ili bilo ko drugi iskoristi – dodaje Durdžić.

srbija danas