Nada Topčagić:Smejale su mi se, a sad su sve pjevačice ajvaruše!

303

Nada Topcagic

Navikli smo da je Nada Topčagić uvijek iskrena i otvorena i da uvijek o svim temama priča bez dlake na jeziku.Baš tako je bilo i u emisiji kod Lee Kiš.

Govoreći o svojoj popularnosti, Nada je priznala kako je bila jedna od najpopularnijih pjevačica u staroj Jugoslaviji, ali da nikada nije dobila ni jednu nagradu, pa čak ni zahvalnicu.

„Ja se nikada nisam gurala i laktala i nikada nisam htjela da kupim ni jednu nagradu.Ako ja nisam bila dovoljno popularna da bar jednom dobijem neki Oskar, onda ne znam ko jeste.U prilog mojoj popularnosti govori mnogo održanih koncerata, ali eto, to očigledno nije bilo dovoljno ni za jednu nagradu, pa ni zahvalnicu“-rekal je pomalo razočarana Nada!

U toku priče, Nada se osvrnula i na priče kako su joj se koleginice smejale kako je ajvaruša, jer je uvijek sama pripremala zimnicu.

„Ma sve su mi se smejale i zvale me ajvaruša, a danas sve glume dobre žene i domaćice, pa prave zimnicu i ajvar i još se i slikaju i šalju novinama.Danas su sve ajvaruše“-priča Nada.

Nada se u priči osvrnula i na koleginice koje od trudnoće prave šamu.

„Gledam danas ove mlade koleginice koje su trudne.te ne mogu ovo, te ne mogu ono, te ne mogu da pevaju i otkazuju nastupe čim saznaju da su trudne.Ma daj, čemu to foliranje.Treba im ovo ili ono.Ja sam bre u devetom mjesecu pjevala koncerte.Samo devet dana pred porođaj sam imala veliki koncert i ništa mi nije falilo, a ove danas sve neke seke perse“-rekla je pjevačica za kraj.