STRAVIČNO: Dalilina drugarica pronađena MRTVA! Potraga za tragično nastradalom starletom trajala 8 dana!

81056

Za Slađanu se spekulisalo da se bavila mutnim poslovima, a kada je Guduraševa poginula, odmah je počelo da se spekuliše da je ubijena jer je previše znala i u javnost je isplivala afera “zlatni telefon”.

Dalila Dragojević jedna je od najpolularnijih medijskih ličnosti trenutno. Njeno kontroverzno učešće i otresitost, da bez dlake na jeziku kaže šta misli u rijalitiju, utabalo joj je stazu i otvorilo nove mogućnosti. Te je tako posle osvojenog drugog mesta uplivala u voditeljske vode i počela da gradi karijeru u medijima. Šansu za to joj je pružila “Hype” televizija koja je u Dalili prepoznala talenat za medijski nastup i za kratko vreme Dragojevićeva je uspela da ostvari ogromnu gledanost svoje emisije.

Na žalost mnogih fanova, Dalila i “Hype” su se razišli, po svemu sudeći ne baš prijateljski, jer je direktor ove kuće Saša Mirković pokušao da unese malo razuma i podigne nivo ponašanja svojih zaposlenih koji su preko TikTok-a na svojim lajvovima uzimali veliki novac od obožavatelja. Saša je to, kao i većina javnosti koja oseća odbojnost ka TikToku, video kao neki oblik prosjačenja te je svojim tv licima zabranio takav oblik ostvarivanja prihoda. Izgleda da se Dalili računica nije poklopila, te da je procenila da će joj TikTok doneti više nego voditeljstvo, pa se nije povinovala ovoj meri produkcije i saradnja je raskinuta.

Dalila je javnosti poznata mnogo pre Zadruge. Pre učešća u Pinkovom projektu bila je deo rijalitija Parovi, gde je došla kao Dalila Moreno, mlada bosanska zvezda. Jedno od prvih medijskih pojavljivanja i pre Parova Dalila je imala sa Slađanom Guduraš u jednoj emisiji. A Dalilina drugarica Slađana je par godina kasnije tragično nastradala.
Pre više od devet godina, poznata starleta Slađana Guduraš (27) pronađena je mrtva u slupanom automobilu. Policija je pronašla slupani “golf”, bosanskih registarskih tablica, u kanalu pored puta Sremska Rača – Kuzmin.

Inače, kako se tada spekulisalo u medijima ona je navodno bila dobra prijteljica sa Dalilom Dragojević.

Za Slađanu se spekulisalo da se bavila mutnim poslovima, a kada je Guduraševa poginula, odmah je počelo da se spekuliše da je ubijena jer je previše znala i u javnost je isplivala afera “zlatni telefon” kako prenosi Avaz.ba.

Policija je u telefonu nastradale pevačice i starlete Slađane Guduraš, koja je 2014. godine poginula u saobraćajnoj nesreći, pronašla brojeve telefona klijenata elitne prostitucije. Mušterije su brojne poznate ličnosti, među njima je i jedan bivši ministar. Kako se Dalila družila s njom, ona je, pretpostavlja se možda i znala detalje Slađaninog “zlatnog” telefona što bije dovelo u nezgodnu poziciju.

Sve ono što se nalazilo u telefonu odavalo je mnoga imena sa javne scene regiona i iz vrha vlasti koja su koristila usluge poginule starlete i usluge njenih devojaka. Sam podatak da je Slađa možda izgubila život zbog onoga što je znala izazvalo je strah kod Dalile. Navodno, počela je da dobija pretnje koje nisu bile nimalo prijatne rekao je izvor blizak ovoj učesnici rijalitija “Zadruga” za list Rijaliti.

– Ona nije mogla mirno da spava. Znala je da nije bilo šanse da je Slađa poginula, već da je to uradio neko čije ime se nalazilo u “zlatnom” telefonu i ko se plašio da će ga starleta raskrinkati u javnosti. Usledili su pozivi sa nepoznatih brojeva u kojima su Dalili pretili smrću – navodi izvor za Rijaliti.

Dalili navodne pretnje nije prijavi policiji, jer je znala da bi tako još više razljutila razjarene zveri.

Ni posle više od devet godina od smrti Slađane Guduraš nije se otvorila nova istraga, a s obzirom na čudne okolnosti u kojima je stradala, ostaje samo sumnja da je njega smrt bila izazvana na neki drugi način, a ne slučajnom saobraćajnom nesrećom.

Srbija danas