VIŠE OD 200 IZVOĐAČA NA TRGU KRAJINE: Najveći Flash mob u Bosni i Hercegovini (FOTO)

272

Kompanije m:tel i Samsung odlučile su da u subotu 14. februara, Valentinovo obilježe na drugačiji, originalan način, uz ritmove muzike i nove zabavne plesne korake, te su organizovale do sada najveći flash mob u BiH.

_MG_6281

Flash mob je veoma popularan svjetski trend i predstavlja spontano okupljanje na nekom javnom mjestu, animirani izvođenjem neke aktivnost kao što je npr. ples.
Građane Banjaluke je privukao zvuk muzike na Trgu Krajine oko 11 časova. Započeli su prvi taktovi muzičkog hita Borisa Režaka “Voli me”, a ubrzo su se mogli čuti glasovi hora, te zvuci orkestra pod vođstvom banjalučkog muzičara Ninoslava Dobrijeviće Tikija.

Muzičarima su se, zatim, pridružili i mnogobrojni članovi plesnog kluba ’Gemma’, koji su zaplesali uz muziku pozivajući prolaznike da im se pridruže. Broj plesača, ali i prolaznika koji su zastali da posvjedoče ovom spektaklu, konstantno se povećavao formirajući do sada najveći flash mob u Banjaluci, ali i u Bosni i Hercegovini u kome je učestvovalo više od 200 ljudi.

[nggallery id=68]

Foto: Ž.Radovanović

Ova akcija je nastala zahvaljujući uspješnoj dugogodišnjoj saradnji kompanija m:tel i Samsung. A kao i do sada, u ponudi kompanije m:tel možete pronaći mnoge Samsung proizvode od kojih posebno treba obratiti pažnju na dva aktuelna modela pametnih teleofna Samsung Core Plus i Samsung Trend II.

Samsung Core Plus model sadrži naprednu kameru koja vam omogućava brzo i spontano uzastopno snimanje fotografija, a Samsung Trend II sadrži korisnički meni TouchWizz Essence UX koji dodatno olakšava prisustvo mnoštvu aplikacija i medija.

Više informacija o ovim i drugim Samsung modelima koje su u ponudi kompanije m:tel možete pronaći na službenoj web stranici kompanije www.mtel.ba.

m:tel – imate prijatelje!