ZVEZDAN O POLJUPCU SA ALEKSANDROM NIKOLIĆ – Slavnić više neće da ćuti: “Dao bih levu ruku da…”

13150

U novom izdanju emisije “Između dve vatre”, autorki i voditeljki Nevene i Miljane Arsić u video produkciji portala Srbija Danas, ekskluzivno smo ugostili, Zvezdana Slavnića. To je ujedno prvo i jedino samostalno gostovanje Zvezdana u nekoj emisiji.

Slavnić je u iskrenom razgovoru sa našim voditeljkama progovorio o svim aktuelnostima u njegovom životu, ali je i razotkrio mnogobrojne laži koje su se pričale.

Zvezdan je smirenim glasom progovorio o glasinama da je i dalje u vezi sa Anđelom Đuričić i da je njihov raskid samo marketinški trik. Takođe je otkrio da li i dalje gaji emocije prema svojoj bivšoj devojci.

Ipak, ono što je još više zaintrigiralo naš voditeljski duo, a sigurno će i gledaoce, to što je Zvezdan konačno rešio da progovori da li se stvarno desio poljubac između njega i Aleksandre Nikolić, pobednice “Zadruge”.

Naravno, nije moglo da prođe i bez pitanja o Ani Ćurčić i odakle toliko mržnja u njoj prema njemu nakon svega što se desilo.

– Ja sam njoj verovao da ona neće da uđe u Zadrugu. Ne mogu reći slepo, ali sigurno da su me pitali dao bih desnu ili levu ruku da nema šanse da uđe – tvrdi Zvezdan.

srbija danas