Jovan Peurača stao u odbranu Tanje Savić!

343

Jovan Peuraca

Rijetki su oni, koji u posljednje vrijeme imaju reči hvale za Tanju Savić, posebno kada se radi o njenim najbližim saradnicima.Međutim, u svemu izgleda ima izuzetaka, što se pokazalo i ovaj put.

Naime, autor pjesama Jovan Peurača, koji je pisao Tanjinu pjesmu „Ginisov rekord“, koju je izvela na Grandovom festivalu, je jedan od rijetkih koji ima riječi hvale za Savićku.

Obzirom da su, u posljednje vrijeme, neki njeni najbliži saradnici iznijeli sav „prljav“ veš, kojim se Tanja ne može ponositi, Peurača je stao na stranu popularne pjevačice i o cijelom slučaju rekao slijedeće:

“Već predugo kao što ste primijetili, mediji linčuju Tanju Savić. Ne znam iz kog razloga. Sa Tanjom sam realizovao lijepu saradnju i takoreći sa njom ostvario skoro pa prijateljski odnos. Mislim da niko na ovoj planeti ne zaslužuje ovo što se njoj radi u medijima. Šta god da je nekom skrivila, ne uzimam se u ulogu njenog zaštitnika, već jednostavno apelujem na sve novinare, na njihovu profesionalnost i etičnost, jer ovo ne zaslužuje ni njihov najgori neprijatelj. Ljudi smo, svi grešimo, i svi smo pred Bogom isti !!! Ne mogu da nemo posmatram linč mog saradnika i prijatelja i da se pravim da ništa ne vidim, jer bi to bilo krajnje nemilosrdno. Mržnja je odraz neznanja, straha i nedostatka samopouzdanja. Kada sa mržnjom počnete govoriti o nekome, u samom startu ste sve rekli o sebi. Molim kolege novinare da misle na Boga i zaustave ovaj linč. Ovo me podsjeća na mračno srednjevekovno kamenovanje optuženika”-rtekao je Peurača.

Da li je Peurača ovo uradio u dogovoru sa Tanjim, da li mu je možda pjevačica platila da ovo kaže, da li je Tanja nečim zadužila Peuraču ili je po sredi zaista dobra saradnja, razumjevanje I prijateljstvo, koje Tanja baš ne gaji sa drugim saradnicima, ostaje nam da vidimo!