ANA ĆURČIĆ OBJAVILA TRUDNIČKI STOMAK, ČESTITKE PLJUŠTE: Aca Bulić postaje OTAC?

44198

Ana Ćurčić i Aca Bulić obnovili su ljubav, a on je sada progovorio o planovima koje imaju za zajedničku budućnost. Drugoplasirana takmičarka “Zadruge 6” pre nedelju dana u emisiji “Narod pita”, na televiziji Pink, otkrila je da je obnovila romansu s nekadašnjim partnerom Acom Bulićem, a onda su osvanule i fotke prvog poljupca.

Međutim, sada na Instagramu se pojavio šok detalj, koji je sve iznenadio. Naime, Ćurčićeva je na Instagram storiju objavila video snimak sa trudnučkim stomakom, zbog čega su mnogi pomislili da je Ana poželela da dobije bebu Ace Bulića.

Komentari su se nizali jedan za drugim, a svi su osetili tu povezanost Ane i Ace, te njeni fanovi nisu krili oduševljenje kada bi se ispunila želja da ona ostane u drugom stanju.

– Spontano, pričali smo i prošli put, proradila mi je emocija, sve je bilo čudno i posle toga smo se viđali. Ana nije znala šta se dešava i da smo ponovo spojeni, a ja sam joj bio podrška spolja. Osećanja su bila i s jedne i s druge strane. Kad je izašla, postali smo bliski i ponovo se rodila emocija. Uvek sam smatrao da prva ljubav zaborava nema, naša konekcija iz mladalačkih dana je ostala do dan-danas, ta bliskost, poverenje, ljubav… Osećam se kao da nikada nisam ni prestao da je volim – ispričala je Ana o pomirenju sa Bulićem.

srbija danas