TELERING: Gost Mate Đakovića ove nedjelje je najveća balkanska zvijezda svih vremena Lepa Brena

322

telering_600x600_lepa_brena_

Nedjelja, 15.02.2015. i termin od 14:20 na OBN TV su rezervisani za talk show „Telering“. Gost Mate Đakovića ove nedjelje je najveća balkanska zvijezda svih vremena Lepa Brena.

Karijeru Lepe Brene obilježili su posjećeni koncerti i milionski tiraži. I danas se prepričava onaj koji je održala u Sofiji, kada je s njom u glas pjevalo čak 100.000 ljudi… Prva je snimala spotove po egzotičnim ili luksuznim mjestima; u Turskoj, srednjoj Africi, Španjolskoj, Engleskoj, na Floridi….

Telering Mate Đakovića poznat je po gostovanjima uticajnih političara i drugih javnih ličnosti koje voditelj često oštro propituje no i ovoga puta sa svojom gošćom, koja nije iz svijeta politike Đaković će razgovarati o pozadini događaja o kojima se najviše posljednjih dana pričalo i o kojima se u stvari najmanje zna a vezani su za nju i posao kojim se bavi.

Mato Đaković će u razgovoru sa Lepom Brenom skinuti famu sa mnogih stvari koje su etiketirane popularnoj pjevačici.

Aktuelne teme iz svijeta politike i kulture, zanimljivi gosti, ekskluzivni intervjui su ono što “Telering” OBN TV, koji već godinama uređuje i vodi Mato Đaković, čini jednim od najgledanijih političkih talk showa u Bosni i Hercegovini.

Ne propustite pogledati novo izdanje “Teleringa” u nedjelju 15.02.2015. od 14:20h samo na OBN TV”, kada će Matina gošća biti Lepa Brena!