X FACTOR: Završena predaudicija u Sarajevu (FOTO)

364

12131

Iii gotova je predaudcija u Sarajevu! Još uvek sabiramo utiske, ali u jedno smo sigurni- merak nam je bio da vas slušamo! U “Hotelu Grand“ ste nam pokazali odlučnost da u Sarajevu osim dobrog pevanja možemo da doživimo i pravi šou- što mi i tražimo. Oduševila nas je količina talenata na jednom mestu, vaš osećaj za ritam, ali pre svega pozitivna energija koja je zračila.

Ko zna možda se među vama krije novi Zdravko Čolić ili Dino Merlin? Možda baš vi momci koji niste ispuštali gitaru ste na pomaku da budete novo Bijelo dugme? Možda ćemo u Bosni naći novog majstora za pevanje, a neke su sigurni smo našli svog majstora za poljupce. Oseća se u vazduhu da nam se bliži Dan zaljubljenih.

“Kakva je to pjesma, što se čuje svud?“ okruživali su nas pesma i muzika, neki su poslednji put ponavljali tekstove uz gitaru, a oni domišljati su pravili instrumente na licu mesta- udaranjem u prazne flaše, olovkama, a neki su i svirali na “klaviru“ na mobilnim telefonima. Jedna devojka koja se odlučila za francusku pesmu nam je rekla“ Znam da je potrebno biti svoj I drugačiji!”- a mi podržavamo njen stav.

[nggallery id=67]

A kako je bilo u holu- nastala su nova prijateljstva u to smo sigurni, neke je spojila trema na koju su brzo zaboravili. U vazduhu se izmešao osećaj ekstaze, i onda su svi počeli da rade ono što najviše vole- da pevaju i nastupaju.

Jedna devojka nam je rekla da je mislila da će joj ovo biti najstresniji dan ali čim se prepustila atmosferi gomile najviše je pevala i zabavljala ostale takmičare koji su čekali svoj red. Osmeh koji nije skidala sa lica nam je dokaz da nije bilo ni S od stresa, nego prvenstveno dobra zabava, i za nju a i za nas.

Obradovala nas je raznolikost takmičara, od onih najmlađih koji su došli sa čitavom povorkom u znak podrške, preko devojaka od kojih je svaka spremna da postane nova pop zvezda, do raspevanih mama koje su uspele da ubace u svoj gusti raspored i vreme za predaudiciji.

I u svoj toj raznolikosti videli smo da svi imaju isti cilj- da postanu nova zvezda X factora. A mi vam držimo fige!

”Sudeći po kvalitetu kanidatata u svim gradovima u kojima smo do sada bili, druga sezona “X Factor Adria” biće ubedljivo najuzbudljivije pevačko takmičenje u celom regionu!” prokomentarisala je Milena Popović, portpalor produkcije projekta

“Sarajevo, ljubavi moja“ moramo se pozdraviti sa tobom. Put putujemo, selimo se u Srbiju. Prvo odredište- Novi Sad. Ako u tebi čuči neotkriveni talenat, nemoj da propustiš ovu šansu jer možda baš TI imaš taj X factor.

Izvor: xfactoradria.com