Ahmed Orahovčić: Potencijalni pobjednik ili…?

425

Mladi pjevač i učesnik show-a „Zvijezda možeš biti ti“ Ahmed Orahovčić, iz sedmice u sedmicu sve više osvaja tročlani žiri i mnogobrojnu publiku.Ovaj mladič nikoga ne ostavlja ravnodušnim, njegov glas i fantastični odabir pjesama svaki put mu pomaže, da se bori s mnogo jakim vokalima koji su trenutno u show-u.

Ove sedmice žiri se odlučio na jednoglasnu ocjenu i Ahmed je za svoju izvedbu pjesme Harisa Džinovića „Odlaziš od mene“ dobio set desetki i time zauzeo poziciju petog na konačnom poretku.Pored svog izvrsnog vokala ovaj mladi momak je zaista jedna prava vrijednost moralnog i kulturnog kućnog odgoja. Njegova razigranost, šarmantnost, ga izdvaja od većine učesnika u šta se možemo i uvjeriti kada gledamo priloge iza scene.

Sve je više vas koji se interesuju za ovog mladog, šarmantnog i perspektivnog momka, i koji vjeruju u potencijalnu pobjedu ovog učesnika tako da u skorije vrijeme vam obećavamo intervju sa mladom  zvijezdom Ahmedom Orahovčićem.A, do tada Ahmedu želimo mnogo sreće u petak u show-u!

 Kako ste i navikli od Vaseg portala e-turneja, da ispunjava vaše želje koje nam pišete svakodnevno mail-om, i ovaj put smo na Vasoj strani!